El grup d’empresaris BNI Maresme Actitud celebra el seu primer aniversari


20 junio 2019PAE
Z-FOTO-BDOT

BNI Maresme Actitud és un grup d’empresaris de Mataró i la comarca que es reuneixen cada setmana per fer créixer el seu negoci. Aquestes reunions serveixen per conèixer bé què ofereix professionalment cada membre, el tipus de client que vol i passar-se referències de qualitat. És a dir, clients potencials que necessiten el seu producte o servei. A part de créixer en facturació, al grup es creen relacions de confiança entre els membres, els quals es recolzen i estableixen sinergies. Es tracta d’una forma per aconseguir més clients i fer créixer el negoci.

Durant el primer any, amb 24 membres, s’han establert 1.800 referències i s’han aconseguit 1.429.637 euros de negoci.

Aprofitant la celebració d’aquest primer any d’existència, organitzen una jornada de portes obertes el proper dimecres 26 de juny on pot anar qualsevol persona interessada en conèixer l’activitat d’aquest grup. Per reservar plaça cal contactar amb BNI a través del número de telèfon 650696675 o el correu electrònic bnimar.membres@gmail.com

BNI és una xarxa de networking amb presència a més de 70 països. La companyia ofereix eines perquè els negocis puguin consolidar la seva facturació i potenciar sinergies a través de referències de qualitat.

original Capgrós

Sobre el autor

mm

Redacción Contenido creado o curado por nuestros redactores, atendiendo al perfil del directivo y empresario TIC y de las Pymes en proceso de transformación digital.


equipo
Staff
Alvar Soto - CEO
Tomás Cascante - Redactor Jefe
Patricia Madrid - Redactora
Santa Vásquez de la Cruz - LATAM

Consejo Asesor
Jordi Marín - Advisor
Jesús Soler - Advisor
LLuís Mas - Advisor
Sonia Solà - Advisor
Fernando Montans - Advisor

Con el apoyo y la colaboración de
Mobile World Capital Barcelona
Blockchain Institute & Technology
donde
Aribau, 276 1o 1a
08006 Barcelona
Spain

hola@barcelonadot.com
próximos artículos
Ninguna entrada programada
Categorías
Desarrollo web y soporte técnico
Editor
TOMÁS CASCANTE
Barcelona
Spain