El Fòrum Més Dona posarà l’accent en el benestar i la salut en el treball


El Fòrum Més Dona celebra la seva quarta edició aquest dijous 10 de maig (9-15 hores) a firaReus sota el lema ‘Wellness & Work’ (benestar i treball) i centralitzarà els seus tallersworkshops i debats en fer visible el lideratge i talent femení a l’entorn empresarial

L’esdeveniment aplegarà un centenar de persones i compta una vegada més amb el suport de la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Reus.

Com a novetat, segons ha confirmat la CEO del Fòrum Més Dona, Gemma G. Gasulla, “l’esdeveniment tindrà un format encara més innovadorInclourà debats simultanis i es treballarà en una comunicació més propera entre assistents i ponents”. A més, la trobada empresarial, oberta a tothom, aplegarà també concursos per obtenir sessions d’spa, productes cosmètics naturals i utensilis culinaris. “La idea és oferir quelcom profitós als assistents, però també un espai on la dona és protagonista. Els continguts de la jornada busquen crear una xarxa i una comunitat que aposti pel lideratge femení, tot buscant un nexe entre el benestar i la feina”, ha afegit G. Gasulla.

La cita inclourà una programació amb ponències sobre la felicitat a l’empresa, la qualitat dels espais de treball i el concepte d’empresa saludable, entre altres ítems. Els protagonistes que difondran tots aquest continguts seran unes deu persones expertes vinculades al món del lideratge empresarial femení. Val a dir, que a banda del contingut divulgatiu i formatiu, també hi haurà un espai expositiu.

Segueix llegint l’original a: diaridetarragona

alta

Sobre el autor

mm

Clipping Contenidos curados por nuestros redactores atendiendo al perfil del directivo y empresario TIC y de las Pymes en proiceso de transformación digital


INDEPENDENCIA EDITORIAL
BARCELONADOT es una Revista de Prensa editada con la colaboración de Tertulia Digital, asociación para la difusión y divulgación de las TIC, sin ánimo de lucro, sin publicidad y sin ningún apoyo ni público ni privado lo que nos permite mantener una deseable independencia editorial.
TRIPULACIÓN

Alvar Soto – CEO
Tomás Cascante – Editor

Patricia Madrid - Portada
Albert Cortada - Tertulia Digital radio
José Cruset
– Tecnología
Ferran Amago - Telecomunicaciones
Elena Casany – Vida Sana
Chus Blasco - Economía y Empresa
Pilar Alcántara – Cultura
Santa Vásquez de la Cruz – Latam

Antonio Parra - Realización AV
Albert Oliveras – Fotógrafo
Joan Bosch – Producción Audiovisual

COLABORAMOS CON
Desarrollo web y soporte técnico
Producción y contenidos:
COMUNICANDING, Barcelona, Spain