El Dia Internacional de la Dona, els Oscar i Stephen Hawking protagonitzen les converses a Facebook el 2018


3 enero 201905Dona TIC
650_1200-60
Publicado 27/12/2018 16:23:41CET

MADRID, 27 Dic. (Portaltic/EP) –

Els temes socials, polítics i culturals han protagonitzat a Espanya els debats a la xarxa social Facebook com es recull en el resum de l’any 2018, que encapçalen el Dia Internacional de la Dona, els Premis Oscar de l’Acadèmia, Stephen Hawking i el cas de ‘La Manada’.

El resum de l’any 2018 a Espanya recull els temes que els usuaris més han comentat en la plataforma. En aquest sentit, i entorn de temes socials, la dona ha tingut un paper destacat. Primer, amb el Dia Internacional de la Dona, data en la qual dones i homes al nostre país van debatre sobre una àmplia varietat de temes, causes i problemes relacionats amb la dona, centrant-se no només en la celebració del dia, sinó en la pròpia condició de ser dona.

També ha estat objecte de discussió en la plataforma el cas de ‘La Manada’. A més del debat jurídic, el cas de ‘La Manada’ va ser un detonant per parlar sobre diversos aspectes, com la violència de gènere, la justícia i el feminisme.

La política ocupa un lloc destacat en la llista, amb diversos temes molt comentats al llarg de l’any, com la corrupció política, Catalunya, la crisi migratòria a Ceuta i els salts de tanca, o la investidura de Pedro Sánchez com a president del Govern espanyol després de guanyar la moció de censura a Mariano Rajoy.

La xarxa social també ha acollit debats entorn de moments culturals globals, com els Premis Oscar de l’Acadèmia o la Copa Mundial que, a nivell global, va aconseguir els 2,3 mil milions d’interaccions.

Els usuaris de la xarxa social també han retut homenatge a figures destacades que han tingut un impacte significatiu a tot el món. És el cas del científic britànic Stephen Hawking, que va morir a mitjan març, i de qui s’ha recordat la seva feina en diferents àmbits, com l’origen de l’univers, els forats negres o la intel·ligè…

original: https://www.aldia.cat/tic/noticia-dia-internacional-dona-els-oscar-stephen-hawking-protagonitzen-les-converses-facebook-2018-20181227162341.html

Sobre el autor

mm

selección de prensa Selección de noticias aparecidas en distintos mass media


INDEPENDENCIA EDITORIAL
BARCELONADOT es una Revista de Prensa editada con la colaboración de Tertulia Digital, asociación para la difusión y divulgación de las TIC, sin ánimo de lucro, sin publicidad y sin ningún apoyo ni público ni privado lo que nos permite mantener una deseable independencia editorial.
TRIPULACIÓN

Alvar Soto – CEO
Tomás Cascante – Editor

Patricia Madrid - Portada
Albert Cortada - Tertulia Digital radio
José Cruset
– Tecnología
Ferran Amago - Telecomunicaciones
Elena Casany – Vida Sana
Chus Blasco - Economía y Empresa
Pilar Alcántara – Cultura
Santa Vásquez de la Cruz – Latam

Antonio Parra - Realización AV
Albert Oliveras – Fotógrafo
Joan Bosch – Producción Audiovisual

COLABORAMOS CON
Desarrollo web y soporte técnico
Producción y contenidos:
COMUNICANDING, Barcelona, Spain