El conseller Puigneró anuncia que Catalunya tindrà una llei de drets i deures digitals


8 junio 201800 TOP, 02.00 Catalunya
x

L’anunci es va fer en la primera visita del conseller, que es va dur a terme a la Fundació puntCAT, titular del domini .cat i que és la principal plataforma de projecció internacional de Catalunya a internet

 El conseller de Polítiques Digitals i Administració Públic, Jordi Puigneró, va aprofitar la seva primera visita oficial com a conseller, que va fer a la seu de la Fundació puntCAT, per anunciar que el Govern de la Generalitat impulsarà una llei de drets i deures digitals.L’objectiu, segons va explicar Puigneró, és que “els drets digitals dels ciutadans de Catalunya i les seves empreses estiguin més garantits”. En aquest sentit, el conseller va subratllar que aquesta llei vol evitar “episodis com els viscuts durant les setmanes anteriors a l’1 d’octubre, amb tancament de webs i entrades a fundacions com aquesta per tancar dominis”.

El titular de Polítiques digitals i Administració pública va comparèixer al costat del president de la Fundació puntCAT, Carles Salvadó (a la dreta, a la fotografia), i va explicar que la seva primera visita oficial ha estat en aquesta entitat per traslladar als seus responsables i treballadors el “suport i solidaritat del Govern” davant la “repressió policia i judicial” que es va viure a la tardor.

La Fundació puntCAT és una entitat privada i sense ànim de lucre ni filiació política que és la titular del domini .cat, que actualment ja suma 107.652 dominis arreu del món. A més, és la principal plataforma de projecció de Catalunya a l’entorn digital.

Segueix llegint l’original a: smartcatalonia

alta

Sobre el autor

mm

Clipping Contenidos curados por nuestros redactores atendiendo al perfil del directivo y empresario TIC y de las Pymes en proiceso de transformación digital


INDEPENDENCIA EDITORIAL
BARCELONADOT es una Revista de Prensa editada con la colaboración de Tertulia Digital, asociación para la difusión y divulgación de las TIC, sin ánimo de lucro, sin publicidad y sin ningún apoyo ni público ni privado lo que nos permite mantener una deseable independencia editorial.
TRIPULACIÓN

Alvar Soto – CEO
Tomás Cascante – Editor

Patricia Madrid - Portada
Albert Cortada - Tertulia Digital radio
José Cruset
– Tecnología
Ferran Amago - Telecomunicaciones
Elena Casany – Vida Sana
Chus Blasco - Economía y Empresa
Pilar Alcántara – Cultura
Santa Vásquez de la Cruz – Latam

Antonio Parra - Realización AV
Albert Oliveras – Fotógrafo
Joan Bosch – Producción Audiovisual

COLABORAMOS CON
Desarrollo web y soporte técnico
Producción y contenidos:
COMUNICANDING, Barcelona, Spain