Com utilitzar el Canal PAE per fer la meva empresa més productiva


Disculpeu la qualitat de l’àudio
Entrevista gravada per audio-call des de New York

 

Descarregueu aquí el Manual d’utilització del Canal PAE
x

.

.

.

Entrevista a l’Alba Moreno, creadora de la plataforma de col·laboració del PAE MATARÓ MARESME

Com passa en qualsevol altre lloc, les empreses del Maresme tenen problemes i incidències més enllà dels estrictament derivats de la seva activitat productiva. Problemes que si fossin coneguts per la resta d’empreses del seu entorn podrien ser solucionats a través de la col·laboració. Aquestes incidències «marginals» poden arribar a ser realment importants i interferir i perjudicar seriosament l’adequada explotació de la seva activitat empresarial. Són problemes que van des de la relació amb els veïns fins a com gestionar o aprofitar adequadament els residus que, actualment no saben com tractar.

x

Per fomentar i vehicular la col·laboració entre empreses i poder trobar solucions, la Plataforma Empresarial dels Polígons d’Activitat Econòmica (PAE) ha desenvolupat una nova eina digital perquè les empreses interessades puguin publicar les seves incidències (de manera pública o privada) per a la posterior gestió per part del PAE. Aquesta plataforma també serveix a manera de socialitzador del problema, de manera que altres empreses poden veure les solucions proposades o en quins temes està treballant el PAE MATARÓ MARESME, extreure les seves conclusions i actuar en conseqüència.

La plataforma, està disponible a la pàgina web del PAE MATARÓ MARESME i permet als usuaris el registre dels seus «posts» obrint o creant un «tiquet» en tres categories: ofertes, necessitats i incidències.

Un cop publicats, els tiquets són verificats per personal del PAE i publicats al web del PAE perquè tots els usuaris puguin conèixer-les i seguir el seu progrés. Les notes són fetes públiques si l’empresa i l’administració de la pàgina ho creuen convenient, en cas contrari es gestionen i administren de forma privada només visible per a l’empresa que ha creat la incidència i els administradors de la plataforma.
Les temàtiques a tractar són molt variades, des de ofertes o sol·licituds de treball, fins intercanvi de subproductes, passant per generació de residus, ofertes immobiliàries o de coworking, sol·licitud d’informació sobre formació, jornades, … etc.

Si haguéssim de resumir en tres idees la manera d’actuar per aconseguir una efectiva col·laboració entre empreses a través de Canal PAE, diríem:

Comunica els teus problemes, però sobretot les teves solucions.
Col·labora per créixer en sinergia.
Aprèn de l’experiència d’altres empreses.

I el consell final:
Tracta de convertir els teus recursos en més resultats, amb el Canal PAE podràs fer-ho.

 


Disculpeu la qualitat de l’àudio
Entrevista gravada per audio-call des de New York

.

.

Descarregueu aquí el Manual d’utilització del Canal PAE
x

.

.

.

.

Sobre el autor

mm

Redacción Contenidos curados por nuestros redactores atendiendo al perfil del directivo y empresario TIC y de las Pymes en proiceso de transformación digital


Equipo

(por orden de aparición)
Tomâs Cascante
Alvar Soto
Joan Bosch
Patricia Madrid
Santa Vàsquez de la Cruz
Chus Blasco
Sonia Solà
Jesús Soler
Jordi González-Pons
Fernando Montans

COLABORAMOS CON
FlICKR GALLERY
Próxima publicación:
  • Aprovecha el fin de semana para profundizar en nuestros contenidos (23 noviembre 2019)
Desarrollo web y soporte técnico
Producción y contenidos:
TOMÂS CASCANTE, Barcelona, Spain