El campionat del món de curses de drons arriba a Catalunya


30 julio 201802 Catalunya TIC
xxx

La iniciativa Catalonia Drones va participar-hi esponsoritzant un dels equips que hi va participar en la categoria de drons gegants FS500 que es va estrenar en aquest cita del mundial.

El circuit de Les Comes de Súria va acollir el passat cap de setmana la primera prova puntuable del campionat del món de curses de drons que se celebra a Catalunya, la Barcelona Drone World Cup .

La competició, que va tenir el suport de la Federació Aeronàutica Internacional, la Federació Aèria Catalana i la Reial Federació Aèria Espanyola i el suport de Catalonia Smart Drones i la Fundació Universitària del Bages, va acollir una setantena de participants de deu nacionalitats diferents i set equips de primer nivell mundial.

En aquest sentit, la iniciativa Catalonia Smart Drones va fer una aportació de 10.000 euros a l’esdeveniment, que entre altres coses va servir per esponsoritzar un equip de la categoria FS500, una de les dues noves competicions per a drons gegants que competiran a partir del 2019 i que es van estrenar en aquesta cita del mundial.

A banda de l’FS500, també s’hi va estrenar la categoria FS1, que integren drons de 500 i 1.300 mm respectivament i que estan dotats de les més altes prestacions tecnològiques.

Per la seva banda, la Generalitat de Catalunya hi ha volgut participar en la seva aposta per impulsar el sector català dels drons i les solucions intel·ligents que en poden derivar, un dels més potents a nivell mundial, amb empreses i aparells situats entre els més competitius del món.

En aquest sentit, el govern veu esdeveniments com la Barcelona Drone World Cup com una plataforma de projecció internacional que pot generar oportunitats de negoci i ocupació.

La Barcelona Drone World Cup ha estat organitzada pel club esportiu d’aeromodelisme de la Catalunya Central, Freespace Drone Events i Freespace Drone Racing.

.

.

ALTA boletín de noticias ALTA butlletí de notícies

.

.

.

.

 

Sobre el autor

mm

Redacción Barcelona


INDEPENDENCIA EDITORIAL
BARCELONADOT es una Revista de Prensa editada con la colaboración de Tertulia Digital, asociación para la difusión y divulgación de las TIC, sin ánimo de lucro, sin publicidad y sin ningún apoyo ni público ni privado lo que nos permite mantener una deseable independencia editorial.
TRIPULACIÓN

Alvar Soto – CEO
Tomás Cascante – Editor

Patricia Madrid - Portada
Albert Cortada - Tertulia Digital radio
José Cruset
– Tecnología
Ferran Amago - Telecomunicaciones
Elena Casany – Vida Sana
Chus Blasco - Economía y Empresa
Pilar Alcántara – Cultura
Santa Vásquez de la Cruz – Latam

Antonio Parra - Realización AV
Albert Oliveras – Fotógrafo
Joan Bosch – Producción Audiovisual

COLABORAMOS CON
Desarrollo web y soporte técnico
Producción y contenidos:
COMUNICANDING, Barcelona, Spain