El 97% de les empreses no està equipada per fer front als ciberatacs de nova generació, segons Check Point


El 97% de les empreses, tant públiques com privades, no està preparada per fer front a la ciberdelinqüència massiva de nova generació (Gen V)

Tal com recull l’Informe de Seguretat 2018 (Security Report 2018), del proveïdor de solucions de seguretat Check Point. Aquest informe també mostra un important creixement de la preocupació dels professionals del sector davant aquestes noves amenaces.

L’informe analitza els problemes als quals s’enfronten els professionals de seguretat de les tecnologies de la Informació (TI) a tot el món amb la finalitat de proporcionar a totes les parts interessades una comprensió del panorama d’amenaces de cinquena generació i informació sobre com protegir-se’n, segons ha detallat la companyia en un comunicat.

Una troballa clau de l’informe és que més de 300 aplicacions mòbils estan infectades amb ‘malware’, i que les amenaces al núvol, els atacs de criptojacking i les vulnerabilitats dels dispositius Internet de les Coses (IoT, per les seves sigles en anglès) augmenten.

Els atacs de nova generació, a més d’estar “impulsats per tecnologia sostreta als Estats, són multivectorials, de ràpid moviment i funcionen a gran escala”, segons ha explicat el Director de Màrqueting de Check Point Software Technologies, Peter Alexander, qui ha destacat, a més, que “el 77% dels enquestats estan preocupats per la falta de preparació de les empreses per fer front a les amenaces actuals, així com la falta de modernització de les instal·lacions de seguretat d’aquestes empreses”.

Amb l’objectiu de descobrir més informació sobre el panorama d’amenaces, Check Point ha enquestat a 443 professionals TI i de seguretat de tot el món sobre els desafiaments als quals s’enfronten per protegir-se d’aquests atacs.

 

Segueix llegint l’original a: aldia

alta

Sobre el autor

mm

Redacción Contenidos curados por nuestros redactores atendiendo al perfil del directivo y empresario TIC y de las Pymes en proiceso de transformación digital


Equipo

(por orden de aparición)
Tomâs Cascante
Alvar Soto
Joan Bosch
Patricia Madrid
Santa Vàsquez de la Cruz
Chus Blasco
Sonia Solà
Jesús Soler
Jordi González-Pons
Fernando Montans

COLABORAMOS CON
FlICKR GALLERY
Próxima publicación:
Sorry - nothing planned yet!
Desarrollo web y soporte técnico
Producción y contenidos:
TOMÂS CASCANTE, Barcelona, Spain