ECONOMIA CIRCULAR AL MARESME: Cas real: Auto95 i Techsolar


4 abril 2019PAE
Z-FOTO-BDOT
Un cas real a destacar és el d’AUTO 95, un concessionari PEUGEOT i taller que predica amb l’exemple fomentant una mobilitat més sostenible. Gràcies a la FAGEM, l’empresa AUTO 95, va establir contacte amb l’empresa, també associada, TECHSOLAR. Veiem aquí el primer exemple de simbiosi industrial i de col·laboració entre empreses que contribueix a la reducció d’impactes ambientals als polígons.
D’aquesta col·laboració, van néixer una sèrie de mesures per fer la mobilitat dels treballadors i clients d’AUTO 95 més sostenible. Dins d’aquestes millores s’inclouen mesures de cotxe compartit, vehicles comercials elèctrics i a disposició dels treballadors, instal·lació d’una pèrgola fotovoltaica d’aparcament de cotxes i recàrrega de vehicles elèctrics i el foment del transport públic i bicicleta.
Aquestes mesures ajuden a reduir costos econòmics i ambientals, reduir la petjada de carboni de la seva activitat, conscienciar sobre mobilitat sostenible i reduir l’ús de combustibles fòssils.
Animem a la resta d’empreses a millorar la seva mobilitat amb exemples com aquest.
IMG_7009.jpgimage.png

Sobre el autor

mm

Redacción Contenido creado o curado por nuestros redactores, atendiendo al perfil del directivo y empresario TIC y de las Pymes en proceso de transformación digital.


equipo
Staff
Alvar Soto - CEO
Tomás Cascante - Redactor Jefe
Patricia Madrid - Redactora
Santa Vásquez de la Cruz - LATAM

Consejo Asesor
Jordi Marín - Advisor
Jesús Soler - Advisor
LLuís Mas - Advisor
Sonia Solà - Advisor
Fernando Montans - Advisor

Con el apoyo y la colaboración de
Mobile World Capital Barcelona
Blockchain Institute & Technology
donde
Aribau, 276 1o 1a
08006 Barcelona
Spain

hola@barcelonadot.com
próximos artículos
Ninguna entrada programada
Categorías
Desarrollo web y soporte técnico
Editor
TOMÁS CASCANTE
Barcelona
Spain