Des del PAE MATARÓ MARESME potenciem l’ús de l’Energia Solar Fotovoltaica  


Des del  PAE MATARÓ MARESME potenciem l’ús de l’Energia Solar Fotovoltaica al Maresme, sobretot a aquelles empreses que tenen elevades despeses en Energia Elèctrica. Dels resultats d’un estudi recent, us podem confirmar que alguns Ajuntaments maresmencs pel foment de l’estalvi energètic i energies renovables bonifiquen l’IAE (Impost sobre les Activitats Econòmiques).

Així doncs, els Ajuntaments de Mataró, Pineda de Mar, Tordera, Arenys de Munt, Sant Iscle de Vallalta, El Masnou i Teià ofereixen bonificacions en aquest sentit.
Animem doncs a la resta d’Ajuntaments de la comarca a valorar l’oferiment de bonificacions de l’IAE pel foment de l’estalvi energètic i energies renovables a les empreses.
En tot cas, si voleu conèixer en el vostre cas la bonificació i fer l’estudi de què representaria la instal·lació de plaques fotovoltaiques a la vostra empresa (o habitatge), ens ho podeu demanar via correu electrònic a info@poligonsmaresme.cat.

Sobre el autor

mm

Redacción Contenidos curados por nuestros redactores atendiendo al perfil del directivo y empresario TIC y de las Pymes en proiceso de transformación digital


Equipo

(por orden de aparición)
Tomâs Cascante
Alvar Soto
Joan Bosch
Patricia Madrid
Santa Vàsquez de la Cruz
Chus Blasco
Sonia Solà
Jesús Soler
Jordi González-Pons
Fernando Montans

COLABORAMOS CON
FlICKR GALLERY
Próxima publicación:
  • Aprovecha el fin de semana para profundizar en nuestros contenidos (14 diciembre 2019)
Desarrollo web y soporte técnico
Producción y contenidos:
TOMÂS CASCANTE, Barcelona, Spain