Curs Factura Electrònica / el 6 i 13 de maig de 17 a 20h


Factura electrònica

Del 6 i 13 de maig de 17 a 20h

L’objectiu específic d’aquest Curs és proporcionar als alumnes els coneixements i habilitats pràctiques que els facin competents per manegar-se amb desimboltura en la gestió de la facturació electrònica, que actualment, segons normativa vigent, és requisit obligatori per treballar i facturar a l’administració.

 

Programa:

Primer Bloc: Què és la factura electrònica? Cal signatura digital? Com obtinc un certificat digital? 

Amb un Glossari d’aspectes a tenir en compte com l’Autofacturació, Consentiment, Conservació, Definició, Eficàcia Executiva, Facturació per tercers o pel destinatari, Facturar a les Administracions Públiques, Format de la factura electrònica, Requisits i Serveis al públic en general d’especial transcendència econòmica. Així com també fer referència al repertori legislatiu i materials divulgatius d’interès.

Com facturar electrònicament a les Administracions Públiques. 

Com facturar electrònicament a una altra empresa. 

Com facturar electrònicament al consumidor o usuari. 

Com rebre factures electròniques.

Segon Bloc – Taller Pràctic:

Format Facturae. Veure les versions i el procediment per descarregar l’aplicació i la seva utilització, amb l’elaboració final d’un exemple de factura electrònica. També veure les utilitats online, les polítiques de signatura electrònica i les extensions de format.

b2brouter. Anàlisi i comparació d’aquesta aplicació de pagament utilitzant la versió gratuïta de l’aplicatiu amb l’enviament de factures electròniques a l’Administració Pública, com rebre factures de proveïdors i la presentació automatitzada d’impostos a l’AEAT.

FACe (Punt General d’Entrada de Factures Electròniques). Veient les normes que el regulen i l’accés i documentació tècnica

Dates i Horaris: Del 6 i 13 de maig de 17 a 20h

Lloc d’impartició: FAGEM, c/ Germans Thos i Codina, 9 – Mataró

Bonificable 100% per a treballadors en actiu

Preu: 130€ – Preu socis: 100€
Preu aturats/des: 60€ (imprescindible presentar document DARDO)

Per confirmar l’assistència cal inscriure’s Aquí o per e-mail a fagem@fagem.org o bé per telèfon 937902480, indicant nom empresa, adreça i NIF i realitzar el pagament per transferència al  núm. de compte:  ES 98 0081 0036 4500 0203 3505.

 

Sobre el autor

mm

Redacción Contenidos curados por nuestros redactores atendiendo al perfil del directivo y empresario TIC y de las Pymes en proiceso de transformación digital


Equipo

(por orden de aparición)
Tomâs Cascante
Alvar Soto
Joan Bosch
Patricia Madrid
Santa Vàsquez de la Cruz
Chus Blasco
Sonia Solà
Jesús Soler
Jordi González-Pons
Fernando Montans

COLABORAMOS CON
FlICKR GALLERY
Próxima publicación:
Sorry - nothing planned yet!
Desarrollo web y soporte técnico
Producción y contenidos:
TOMÂS CASCANTE, Barcelona, Spain