CATALUNYA / Una desena d’empreses catalanes participen al congrés més important del món en indústria 4.0


Una delegació de 9 empreses i centres catalans es desplaça aquesta setmana a Alemanya en el marc d’una missió organitzada per ACCIÓ–l’agència de la Generalitat per a la competitivitat de l’empresa-

Per participar a la fira més important del món en l’àmbit de la indústria 4.0 que se celebra a Hannover. Es tracta de la Hannover Messe, que amb més de 5.000 expositors i 225.000 visitants internacionals està considerat un dels esdeveniments clau a nivell internacional per fer negoci i conèixer les darreres tendències en l’àmbit de la digitalització de la indústria. Aquesta iniciativa s’engloba dins les activitats contemplades per l’eix estratègic d’indústria 4.0 del Pacte Nacional per la Indústria.
 .
Els participants a la missió són les empreses ZaniniWideumWetronUnexPastisartComexiCELSA Barcelona, ACECSA i el centre tecnològic Eurecat. Durant el congrés participaran en visites guiades i reunions preagendades amb altres empreses assistents a la Hannover Messe  per explorar acords de col·laboració en diversos sectors vinculats a la indústria 4.0, com la simulació (jocs, visualització 3D o animacions), la realitat virtual i augmentada, la Internet de les Coses (IoT), la intel·ligència artificial, la mecatrònica, la robòtica o les tecnologies de sensors. Aquestes reunions estan organitzades en el marc d’un Brokerage Event pel node de la Baixa Saxònia de la xarxa Enterprise Europe Network de la Comissió Europea, de la qual també en forma part Catalunya a través d’ACCIÓ.
 .
En el marc de la missió, abans de participar a la Hannover Messe, la delegació catalana es desplaçarà a Darmstadt (la regió de Hessen, al nord d’Stuttgart) per participar en una jornada de networking amb empreses industrials i clústers de la regió organitzada en col·laboració amb l’agència Hessen Trade & Invest GmbH.
 –

alta

Sobre el autor

mm

Redacción Contenidos curados por nuestros redactores atendiendo al perfil del directivo y empresario TIC y de las Pymes en proiceso de transformación digital


Equipo

(por orden de aparición)
Tomâs Cascante
Alvar Soto
Joan Bosch
Patricia Madrid
Santa Vàsquez de la Cruz
Chus Blasco
Sonia Solà
Jesús Soler
Jordi González-Pons
Fernando Montans

COLABORAMOS CON
FlICKR GALLERY
Próxima publicación:
Sorry - nothing planned yet!
Desarrollo web y soporte técnico
Producción y contenidos:
TOMÂS CASCANTE, Barcelona, Spain