CATALUNYA / Participa a la consulta pública per a l’articulació del ‘digital innovation hub’ de Catalunya


9 noviembre 201709CTIC
x

Els digital innovation hub (DIH) es poden definir com l’ecosistema regional d’actors que proporciona a les empreses (especialment les pimes) accés fàcil a serveis de suport per a la transformació digital del seu negoci (difusió i sensibilització, formació, assessorament i acompanyament, finançament…). L’element central dels DIH són els centres de competència, que ofereixen espais on les empreses poden aprendre i experimentar amb tecnologies digitals.

La Comissió Europea promou activament l’articulació de DIH regionals amb l’objectiu que siguin actors clau en el programa marc de recerca i la política de cohesió comunitària posterior al 2020 (en el marc de les estratègies de RIS3). És en aquest marc, que el Govern de la Generalitat de Catalunya promou aquesta iniciativa per tal d’articular el DIH de Catalunya, amb dos objectius principals:

  • Incrementar la contribució dels DIH a la competitivitat del teixit empresarial del territori.
  • Reforçar el posicionament de Catalunya com a hub d’innovació digital internacional i potenciar l’obtenció de més fons competitius de la UE.

L’objectiu de la consulta és recollir l’opinió de tots els agents implicats (institucions i persones) per tal d’elaborar un pla d’acció que permeti posar en marxa el digital innovation hub de Catalunya (DIH-CAT) i articular les fonts de finançament i, en particular, el finançament del Programa operatiu del FEDER de Catalunya 2014-2020.

Et convidem a participar en la consulta, que estarà oberta fins al 30 de novembre, i al posterior diàleg que obrirem amb els agents implicats per dur a terme aquest projecte.

 

Segueix llegint l’original en: smartcatalonia

Sobre el autor

mm

Redacción


Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

INDEPENDENCIA EDITORIAL
BARCELONADOT es una Revista de Prensa editada por Tertulia Digital, asociación para la difusión y divulgación de las TIC, sin ánimo de lucro, sin publicidad y sin ningún apoyo ni público ni privado lo que nos permite mantener una deseable independencia editorial.
TRIPULACIÓN

Alvar Soto – CEO
Tomás Cascante – Editor

Patricia Madrid - Portada
Albert Cortada - Tertulia Digital radio
José Cruset
– Tecnología
Ferran Amago - Telecomunicaciones
Elena Casany – Vida Sana
Chus Blasco - Economía y Empresa
Pilar Alcántara – Cultura
Santa Vásquez de la Cruz – Latam

Antonio Parra - Realización AV
Albert Oliveras – Fotógrafo
Joan Bosch – Producción Audiovisual

COLABORAMOS CON
Desarrollo web y soporte técnico
Producción y contenidos:
COMUNICANDING, Barcelona, Spain