CATALUNYA / Oberta les convocatòries del programa TICCámaras per impulsar les solucions TIC


La subvenció inclou un diagnòstic TIC per analitzar el nivell d’aprofitament de les tecnologies i una ajuda màxima del 50% del projecte fins a 3.500 euros per implantar les solucions necessàries

La Cambra de Comerç de Barcelona obrirà el proper 12 de juny el període de presentació de sol·licituds per la convocatòria del Programa TICCámaras , destinat a ajudar a pimes – amb menys de 250 treballadors i menys de 50 milions d’euros -, micropimes i autònoms, i cofinançat pel Fons de Desenvolupament Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER).

El programa ofereix una diagnosi TIC sense cost per comprovar el nivell d’aprofitament de les noves tecnologies i fer recomanacions per millorar la productivitat, el comerç electrònic o el màrqueting digital.

En una segona fase, els beneficiaris poden triar un proveïdor per implantar les millores detectades en el pas anterior. El finançament d’aquestes accions serà aportat en un 50% pel FEDER, fins a un màxim de 3.500 euros, i un 50% per l’empresa beneficiària.

Els projectes finançats poden anar des de la creació de la web corporativa o de la botiga en línia, fins a la creació d’un pla de màrqueting digital per tal de millorar el posicionament de la companyia a internet i, així, augmentar el nombre de vendes.

Per altra banda, el programa també contempla tallers, jornades i sessions informatives per tal de millorar el coneixement sobre tecnologia de les empreses catalanes.

Segueix llegint l’original a: smartcatalonia.gencat

alta

Sobre el autor

mm

Redacción Contenidos curados por nuestros redactores atendiendo al perfil del directivo y empresario TIC y de las Pymes en proiceso de transformación digital


Equipo

(por orden de aparición)
Tomâs Cascante
Alvar Soto
Joan Bosch
Patricia Madrid
Santa Vàsquez de la Cruz
Chus Blasco
Sonia Solà
Jesús Soler
Jordi González-Pons
Fernando Montans

COLABORAMOS CON
FlICKR GALLERY
Próxima publicación:
  • Aprovecha el fin de semana para profundizar en nuestros contenidos (14 diciembre 2019)
Desarrollo web y soporte técnico
Producción y contenidos:
TOMÂS CASCANTE, Barcelona, Spain