CATALUNYA / Més de 300 activitats gratuïtes i per a tots els públics a la 22a Setmana de la Ciència


10 noviembre 201709CTIC
X

La 22a Setmana de la Ciència a Catalunya (SC’17)

.
Organitzada per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRi), amb el suport del Departament d’Empresa i Coneixement –a través de la Secretaria d’Universitats i Recerca– i la col·laboració de Gas Natural Fenosa, Obra Social “la Caixa”, Endesa, Fundació Banc Sabadell, IberCaja Obra Social i HP, se celebrarà a partir de demà i fins el 19 de novembre. Aquest veterà programa d’activitats agrupa prop de 300 d’actes de divulgació del coneixement científic i tecnològic a més de 50 localitats catalanes.
.
L’SC’17 oferirà un ampli ventall d’activitats multidisciplinàries de divulgació cientificotecnològica a tot el territori català, fonamentalment conferències i taules rodones, jornades de portes obertes a centres de recerca i museus, cursos/tallers i exposicions, accessibles gratuïtament per molts diversos públics. El seu programa complet es pot consultar al web de l’FCRi (www.fundaciorecerca.cat/setmanaciencia). La Setmana compta amb la col·laboració de les 12 universitats de Catalunya: UB, UAB, UPC, UPF, UdG, UdL, URV, UOC, URL, UVic-UCC, UIC i UAO.
.
La Setmana de la Ciència compta amb el suport de nombroses institucions i entitats del sistema català de recerca i innovació (prop de 100 en aquesta edició). L’SC’17 pren com a eix temàtic central el turisme sostenible, amb motiu de la celebració de l’Any Internacional del Turisme Sostenible per al Desenvolupament, promogut per Nacions Unides, que aspira a sensibilitzar els responsables de prendre decisions i el públic en general de la contribució del turisme sostenible al desenvolupament.
.

Sobre el autor

mm

Redacción


Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

INDEPENDENCIA EDITORIAL
BARCELONADOT es una Revista de Prensa editada por Tertulia Digital, asociación para la difusión y divulgación de las TIC, sin ánimo de lucro, sin publicidad y sin ningún apoyo ni público ni privado lo que nos permite mantener una deseable independencia editorial.
TRIPULACIÓN

Alvar Soto – CEO
Tomás Cascante – Editor

Patricia Madrid - Portada
Albert Cortada - Tertulia Digital radio
José Cruset
– Tecnología
Ferran Amago - Telecomunicaciones
Elena Casany – Vida Sana
Chus Blasco - Economía y Empresa
Pilar Alcántara – Cultura
Santa Vásquez de la Cruz – Latam

Antonio Parra - Realización AV
Albert Oliveras – Fotógrafo
Joan Bosch – Producción Audiovisual

COLABORAMOS CON
Desarrollo web y soporte técnico
Producción y contenidos:
COMUNICANDING, Barcelona, Spain