CATALUNYA / La Generalitat presentarà el programa Bitbot.cat a la III Jornada Itscool


16 abril 201802.00 Catalunya
x

Aquest projecte ofereix activitats extraescolars de robòtica i programació que es poden fer a qualsevol centre educatiu de Catalunya

El responsable del programa Bitbot.cat de la Generalitat de Catalunya, Francesc Rambla, serà present a la III Jornada Itscool per explicar els detalls d’aquest projecte, que ofereix activitats extraescolars de robòtica i programació que es poden fer a Catalunya.

La jornada se celebrarà el proper dijous, 19 d’abril, al Palau Macaya de Barcelona i també servirà per presentar els resultats del 2n Estudi Itscool. El document mostra dades recollides a tot el territori sobre els processos d’informació i orientació professional i educativa dels estudiants de secundària, especialment pel que fa als àmbits STEM (ciències, tecnologia, enginyeries i matemàtiques, per les seves sigles en anglès).

Per altra banda, també es presentaran els recursos i solucions que fan servir les empreses per fomentar aquestes vocacions entre els escolars i, d’aquesta manera, aconseguir talent per poder tenir futurs treballadors molt capacitats.

També es farà una taula rodona titulada Experiències d’empreses per a generacions futures, amb la participació de Susanna Prado, de IECISA, Sivia Recio d’Oracle 4girls, Eva Blanco d’HP amb CodeWars i Sara Alvarellos, project manager del Projecte CLOQQ d’Everis; i es presentaran Altres experiències per a les generacions de futur, amb David San Benito de Cisco, Inés Bertrand de la Fundació Junior Achievement i Esther Subias del Programa Technovation.

Segueix llegint l’original a: smartcatalonia

alta

Sobre el autor

mm

Clipping Contenidos curados por nuestros redactores atendiendo al perfil del directivo y empresario TIC y de las Pymes en proiceso de transformación digital


INDEPENDENCIA EDITORIAL
BARCELONADOT es una Revista de Prensa editada con la colaboración de Tertulia Digital, asociación para la difusión y divulgación de las TIC, sin ánimo de lucro, sin publicidad y sin ningún apoyo ni público ni privado lo que nos permite mantener una deseable independencia editorial.
TRIPULACIÓN

Alvar Soto – CEO
Tomás Cascante – Editor

Patricia Madrid - Portada
Albert Cortada - Tertulia Digital radio
José Cruset
– Tecnología
Ferran Amago - Telecomunicaciones
Elena Casany – Vida Sana
Chus Blasco - Economía y Empresa
Pilar Alcántara – Cultura
Santa Vásquez de la Cruz – Latam

Antonio Parra - Realización AV
Albert Oliveras – Fotógrafo
Joan Bosch – Producción Audiovisual

COLABORAMOS CON
Desarrollo web y soporte técnico
Producción y contenidos:
COMUNICANDING, Barcelona, Spain