CATALUNYA / La Generalitat destina 980.000 euros a fomentar projectes innovadors i tecnològics


10 abril 201800 TOP, 02.00 Catalunya
x

La Generalitat destinarà aquest any 980.000 euros a renovar el programa Primer de Preaceleració per fomentar l’emprenedoria d’alta especialització amb criteris de distribució territorial, la qual cosa suposa un 29% més respecte a la primera edició, creada el 2016

Segons ha informat la Conselleria d’Empresa i Coneixement aquest dimarts en un comunicat, aquest programa pretén estimular l’emprenedoria d’empreses que des del primer moment volen créixer basant-se en la innovació i la tecnologia.

L’objectiu és prioritzar els projectes amb un focus temàtic alt, molt especialitzat i diferenciat, i que suposin l’aplicació d’innovació, tecnologia o nous models de negoci.

Poden optar a les subvencionis ajuntaments, consells comarcals, consorcis locals, diputacions i altres entitats locals, així com entitats sense ànim de lucre, universitats, escoles de negoci, col·legis professionals i gremis.

La quantitat màxima de la subvenció serà del 80% del cost de l’activitat subvencionable, fins a un import màxim de 104.000 euros.

 

Segueix llegint l’original a: aldia

alta

Sobre el autor

mm

Clipping Contenidos curados por nuestros redactores atendiendo al perfil del directivo y empresario TIC y de las Pymes en proiceso de transformación digital


INDEPENDENCIA EDITORIAL
BARCELONADOT es una Revista de Prensa editada con la colaboración de Tertulia Digital, asociación para la difusión y divulgación de las TIC, sin ánimo de lucro, sin publicidad y sin ningún apoyo ni público ni privado lo que nos permite mantener una deseable independencia editorial.
TRIPULACIÓN

Alvar Soto – CEO
Tomás Cascante – Editor

Patricia Madrid - Portada
Albert Cortada - Tertulia Digital radio
José Cruset
– Tecnología
Ferran Amago - Telecomunicaciones
Elena Casany – Vida Sana
Chus Blasco - Economía y Empresa
Pilar Alcántara – Cultura
Santa Vásquez de la Cruz – Latam

Antonio Parra - Realización AV
Albert Oliveras – Fotógrafo
Joan Bosch – Producción Audiovisual

COLABORAMOS CON
Desarrollo web y soporte técnico
Producción y contenidos:
COMUNICANDING, Barcelona, Spain