CATALUNYA / Kontexting et busca l’oferta que necessites


17 abril 201802.00 Catalunya
Z

L’ús d’ofertes personalitzades i rellevants a través de l’smartphone suposa un benefici mutu per a comerciant i client”

El centre tecnològic Eurecat (membre de Tecnio) ha desenvolupat un producte de personalització de l’experiència de compra en el sector del retail que uneix big data, internet de les coses i analítica avançada i predictiva per crear ofertes personalitzades i en temps real al mòbil dels compradors. La solució, anomenada Kontexting, permet tenir un perfil acurat de cada usuari per oferir-li els productes o serveis que més s’ajusten a les seves preferències.

L’eina parteix sempre de l’autorització de l’usuari i fa servir aquestes tecnologies per analitzar tota la informació de context, combinant diverses fonts, com el perfil del mòbil del comprador incloent els hàbits de navegació i les aplicacions instal·lades, les dades de geolocalització i informació provinent de wearables o de sensors instal·lats en un establiment.

L’eina que necessita el comerç

Les recomanacions de compra que fa la solució sorgeixen de comparar informació d’altres perfils similars en base a l’edat, la procedència o les experiències passades. L’objectiu és donar una experiència a mida i obtenir una major complicitat amb el client, una prioritat per al sector comercial, que necessita captar el client nadiu digital. “Kontexting pot augmentar la relació a llarg termini d’aquests consumidors amb una marca”, explica el director de producte, Juan Carlos Castro, “la compra a través del mòbil és una de les senyes d’identitat d’aquest segment de consumidors i l’ús d’ofertes personalitzades i rellevants a través de l’smartphone suposa un benefici mutu per a comerciant i client”.

Segueix llegint l’original a: viaempresa

alta

Sobre el autor

mm

Clipping Contenidos curados por nuestros redactores atendiendo al perfil del directivo y empresario TIC y de las Pymes en proiceso de transformación digital


INDEPENDENCIA EDITORIAL
BARCELONADOT es una Revista de Prensa editada con la colaboración de Tertulia Digital, asociación para la difusión y divulgación de las TIC, sin ánimo de lucro, sin publicidad y sin ningún apoyo ni público ni privado lo que nos permite mantener una deseable independencia editorial.
TRIPULACIÓN

Alvar Soto – CEO
Tomás Cascante – Editor

Patricia Madrid - Portada
Albert Cortada - Tertulia Digital radio
José Cruset
– Tecnología
Ferran Amago - Telecomunicaciones
Elena Casany – Vida Sana
Chus Blasco - Economía y Empresa
Pilar Alcántara – Cultura
Santa Vásquez de la Cruz – Latam

Antonio Parra - Realización AV
Albert Oliveras – Fotógrafo
Joan Bosch – Producción Audiovisual

COLABORAMOS CON
Desarrollo web y soporte técnico
Producción y contenidos:
COMUNICANDING, Barcelona, Spain