CATALUNYA / HEMAV, quarta millor empresa de drons del món


13 marzo 201802 Catalunya TIC
X

La classificació mostra les vint millors companyies que ofereixen ‘drons-as-a-service’ basant-se en un anàlisi de més de dues-centes empreses proveïdores de serveis d’arreu del món

Catalunya és un dels hubs més importants d’Europa en tecnologia dron, en bona part, gràcies a la feina del clúster Catalonia Smart Drones, en el que empreses, centres tecnològics, universitats i altres agents impulsors d’aquest sector treballen per impulsar les solucions intel·ligents en drons.

Ara, aquest lideratge ha quedat palès amb la inclusió de l’empresa HEMAV, membre del clúster, en la quarta posició d’un llistat creat per la consultora internacional DRONEII. La classificació mostra les vint millors empreses basades en les tecnologies drone-as-a-service després d’analitzar més de 200 proveïdors de serveis amb drons de tot el món.

En el seu estudi, DRONEII destaca que Hemav ofereix els seus serveis en més d’una quinzena de centres i que ha ampliat el seu mercat amb presència a països com Mèxic, Itàlia, Colòmbia, el Marroc o el Regne Unit, entre d’altres.

A més, també indica que l’activitat de l’empresa està centrada en els serveis de dron, especialment els que estan relacionats amb l’agricultura de precisió i la inspecció.

Per fer el llistat, la consultora s’ha basat en diversos aspectes, que inclouen la mida de les empreses, el nombre de seguidors, la quantitat de fons que han recaptat i l’extensió de l’activitat a la xarxa. La companyia que obté millors resultats en cada categoria aconsegueix el 100% i la resta aconsegueixen un percentatge equivalent a la seva puntuació.

alta

Sobre el autor

mm

Redacción


INDEPENDENCIA EDITORIAL
BARCELONADOT es una Revista de Prensa editada con la colaboración de Tertulia Digital, asociación para la difusión y divulgación de las TIC, sin ánimo de lucro, sin publicidad y sin ningún apoyo ni público ni privado lo que nos permite mantener una deseable independencia editorial.
TRIPULACIÓN

Alvar Soto – CEO
Tomás Cascante – Editor

Patricia Madrid - Portada
Albert Cortada - Tertulia Digital radio
José Cruset
– Tecnología
Ferran Amago - Telecomunicaciones
Elena Casany – Vida Sana
Chus Blasco - Economía y Empresa
Pilar Alcántara – Cultura
Santa Vásquez de la Cruz – Latam

Antonio Parra - Realización AV
Albert Oliveras – Fotógrafo
Joan Bosch – Producción Audiovisual

COLABORAMOS CON
Desarrollo web y soporte técnico
Producción y contenidos:
COMUNICANDING, Barcelona, Spain