CATALUNYA / Es presenta la Taula de Talent Digital de Catalunya


7 diciembre 201703 Catalunya TIC
x

Es tracta d’un grup de treball format per empreses del sector tecnològic, administració i entitats educatives per posar en comú experiències i iniciatives per atreure el talent cap a l’àmbit digital.

El Centre Tecnològic de Catalunya (CTecno) va presentar, la setmana passada, la Taula de Talent Digital de Catalunya, una iniciativa de la Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital (STCSD). La voluntat és impulsar un grup de treball que englobi empreses, administració i entitats educatives per atreure el talent cap a l’àmbit digital i impulsi les vocacions tecnològiques entre els estudiants catalans.

El projecte ja ha començat amb la recollida d’informació i la recerca d’iniciatives que ja s’estan duent a terme per ampliar i promocionar el talent TIC. Un cop es tinguin totes les dades, els participants en la Taula començaran la seva activitat per posar en comú experiències i iniciatives.

Aquest projecte s’emmarca en el pla STEMcat de la Generalitat de Catalunya, per incentivar les vocacions en les professions STEM – ciències, tecnologia, enginyeria i matemàtiques, per les seves sigles en anglès –, i la Digital Skill and Job Coalition de la Comissió Europea.

El director de l’estratègia SmartCat, Daniel Marco, i el vicepresident del CTecno, Joan Ramon Barrera, van ser els encarregats de presentar aquesta la Taula davant de representants d’empreses TIC. Marco va destacar que la manca de professionals TIC és un problema real que fan palès les empreses del sector i que apareix a tots els estudis que es fan.

A més, Francesc Rambla, de la STCSD, i el coordinador de la Taula per part del CTecno, Toni Sànchez, van explicar el Pla STEMcat i els propers passos que farà aquesta iniciativa, respectivament.

Les empreses que vulguin participar en aquest grup de treball s’hi poden inscriure en aquest enllaç.

 

Original en: smartcatalonia

Sobre el autor

mm

Clipping Contenidos curados por nuestros redactores atendiendo al perfil del directivo y empresario TIC y de las Pymes en proiceso de transformación digital


INDEPENDENCIA EDITORIAL
BARCELONADOT es una Revista de Prensa editada con la colaboración de Tertulia Digital, asociación para la difusión y divulgación de las TIC, sin ánimo de lucro, sin publicidad y sin ningún apoyo ni público ni privado lo que nos permite mantener una deseable independencia editorial.
TRIPULACIÓN

Alvar Soto – CEO
Tomás Cascante – Editor

Patricia Madrid - Portada
Albert Cortada - Tertulia Digital radio
José Cruset
– Tecnología
Ferran Amago - Telecomunicaciones
Elena Casany – Vida Sana
Chus Blasco - Economía y Empresa
Pilar Alcántara – Cultura
Santa Vásquez de la Cruz – Latam

Antonio Parra - Realización AV
Albert Oliveras – Fotógrafo
Joan Bosch – Producción Audiovisual

COLABORAMOS CON
Desarrollo web y soporte técnico
Producción y contenidos:
COMUNICANDING, Barcelona, Spain