CATALUNYA / Els mSchools Mobile Learning Awards busquen projectes innovadors de docents i escoles


12 enero 201802 Catalunya TIC
X

Aquests premis reconeixen els projectes més innovadors de docents i escoles de Catalunya a través de l’ús de la tecnologia mòbil a l’educació

Des del mes de desembre de 2017 està en marxa la sisena edició dels mSchools Mobile Learning Awards. La convocatòria s’adreça al professorat, a les escoles, a les AMPA i als estudiants universitaris de Catalunya i consta de dues modalitats:

Millors experiències i propostes d’aula amb tecnologies digitals

L’objectiu és donar a conèixer les millors experiències i propostes d’aula que integrin l’ús innovador de les tecnologies digitals. Hi poden participar docents i estudiants universitaris de Catalunya.

Les experiències i propostes presentades han d’haver estat introduïdes a mSchools Toolbox durant el curs 2017-2018.

El premi per a cada guanyador/a serà un curs impartit per l’European Schoolnet a Brussel·les, enfocat a l’aplicació de noves formes d’ensenyar amb recursos tecnològics aplicables a l’aula.

Escoles innovadores en l’aplicació de les tecnologies digitals

Aquesta modalitat pretén donar a conèixer les propostes concretes d’integració de les tecnologies digitals dels centres docents, així com fer visibles les accions d’aplicació de les tecnologies digitals que les AMPA/AFA duen a terme en el seu centre educatiu.

Els premis per als centres docents guanyadors serà un curs impartit per l’European Schoolnet a Brussel·les, enfocat en la innovació i la transformació digital dels centres educatius. El premi per a l’AMPA/AFA guanyadora, serà un val per a la compra de material per a activitats de tecnologia educativa per valor de 2.000 euros.

S’hi podran presentar candidatures fins a l’11 de febrer. La cerimònia de lliurament de premis es realitzarà l’1 de març, en el marc del Mobile World Congress

 

alta

Sobre el autor

mm

Redacción


INDEPENDENCIA EDITORIAL
BARCELONADOT es una Revista de Prensa editada con la colaboración de Tertulia Digital, asociación para la difusión y divulgación de las TIC, sin ánimo de lucro, sin publicidad y sin ningún apoyo ni público ni privado lo que nos permite mantener una deseable independencia editorial.
TRIPULACIÓN

Alvar Soto – CEO
Tomás Cascante – Editor

Patricia Madrid - Portada
Albert Cortada - Tertulia Digital radio
José Cruset
– Tecnología
Ferran Amago - Telecomunicaciones
Elena Casany – Vida Sana
Chus Blasco - Economía y Empresa
Pilar Alcántara – Cultura
Santa Vásquez de la Cruz – Latam

Antonio Parra - Realización AV
Albert Oliveras – Fotógrafo
Joan Bosch – Producción Audiovisual

COLABORAMOS CON
Desarrollo web y soporte técnico
Producción y contenidos:
COMUNICANDING, Barcelona, Spain