CATALUNYA / El conseller Puigneró anuncia l’impuls de la tecnologia drone al país i dins la mateixa Administració


El conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública situa el sector dels smart drones com una indústria tractor de l’economia i la innovació catalana, al servei del ‘progrés social’

El conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, ha anunciat avui que el Govern català impulsarà, des del departament ““una licitació per incorporar la tecnologia drone en el sí de l’Administració per impulsar la millora i eficiència en els departaments i organismes de la Generalitat de Catalunya”. L’objectiu és, segons el conseller, “dotar el país d’una infraestructura de primer nivell per fer-hi proves de drons de tipus civil, que contribueixi a consolidar el creixement i posicionament internacional d’un sector molt ben posicionat i amb un gran potencial de futur a Catalunya i al món”.

El conseller Puigneró ha fet aquestes declaracions durant la inauguració, aquest matí, de l’ampliació de les instal·lacions del BCN Drone Center a Moià (Moianès). Aquest centre, un dels 10 únics centres tecnològics dedicats als drons que hi ha al món, ha ampliat les seves instal·lacions amb la construcció de tres nous mòduls que dupliquen la capacitat dels seus els seus espais de treball i permeten donar resposta així a les demandes creixents del sector.
El conseller Puigneró ha felicitat el BCN Drone Center, que ja és un dels centres tecnològics més importants del món, com a exemple d’innovació al territori: “Sou un referent i la demostració que per innovar i emprendre no cal estar a Barcelona. És pot fer tecnologia punta des de tot el territori», ha assenyalat.
 .

Segueix llegint l’original a: govern

alta

Sobre el autor

mm

Redacción Contenidos curados por nuestros redactores atendiendo al perfil del directivo y empresario TIC y de las Pymes en proiceso de transformación digital


Equipo

(por orden de aparición)
Tomâs Cascante
Alvar Soto
Joan Bosch
Patricia Madrid
Santa Vàsquez de la Cruz
Chus Blasco
Sonia Solà
Jesús Soler
Jordi González-Pons
Fernando Montans

COLABORAMOS CON
FlICKR GALLERY
Próxima publicación:
  • Aprovecha el fin de semana para profundizar en nuestros contenidos (14 diciembre 2019)
Desarrollo web y soporte técnico
Producción y contenidos:
TOMÂS CASCANTE, Barcelona, Spain