CATALUNYA / Catalunya ja té més de 15.000 empreses en el sector TIC


L’Observatori TIC de Catalunya, el nou instrument d’anàlisi i diagnosi del sector, impulsat pel CTecno i la secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital, ha publicat una píndola informativa sobre el sector TIC al nostre país

Aquest document repassa les principals dades que ofereix la indústria de les noves tecnologies i la col·loca en el tauler de joc internacional.

Les TIC són un dels sector més dinàmics de l’economia catalana i l’ecosistema que hi ha al territori han fet de Catalunya un dels clústers més importants d’Europa.

En concret, l’any 2017 hi havia 15.077 empreses dedicades a les noves tecnologies, un 21,5% més que el 2013. En conjunt, hi havia més de 115.600 persones treballant-hi i el 2015 van facturar gairebé 16.000 milions d’euros, un 12,5% més que els anteriors dos anys.

A més, el document també recull les inversions estrangeres a Catalunya. Des del 2013, s’ha fet 105 projectes amb capital estranger que han significat una inversió de 254,2 milions d’euros. En aquest sentit, a Catalunya s’hi ha concentrat el 42,5% del total d’inversions que s’han fet a l’Estat.

Per últim, l’Observatori també destaca els mercats que més oportunitats ofereixen a les empreses catalanes del sector: Argentina, el Canadà i els Estats Units d’Amèrica. A banda, també hi ha Bèlgica, Alemanya, Corea del Sud o Israel.

Segueix llegint l’original a: smartcatalonia

alta

Sobre el autor

mm

Clipping Contenidos curados por nuestros redactores atendiendo al perfil del directivo y empresario TIC y de las Pymes en proiceso de transformación digital


INDEPENDENCIA EDITORIAL
BARCELONADOT es una Revista de Prensa editada con la colaboración de Tertulia Digital, asociación para la difusión y divulgación de las TIC, sin ánimo de lucro, sin publicidad y sin ningún apoyo ni público ni privado lo que nos permite mantener una deseable independencia editorial.
TRIPULACIÓN

Alvar Soto – CEO
Tomás Cascante – Editor

Patricia Madrid - Portada
Albert Cortada - Tertulia Digital radio
José Cruset
– Tecnología
Ferran Amago - Telecomunicaciones
Elena Casany – Vida Sana
Chus Blasco - Economía y Empresa
Pilar Alcántara – Cultura
Santa Vásquez de la Cruz – Latam

Antonio Parra - Realización AV
Albert Oliveras – Fotógrafo
Joan Bosch – Producción Audiovisual

COLABORAMOS CON
Desarrollo web y soporte técnico
Producción y contenidos:
COMUNICANDING, Barcelona, Spain