CATALUNYA / Àngels Chacón es posa al capdavant d’Empresa i Coneixement


La fins ara directora general d’Indústria és tinent d’alcalde d’Igualada des del 2011 i ha treballat al sector privat com a directora d’exportació de diverses companyies

Àngels Chacón (Igualada, 1968) serà l’encarregada de pilotar el departament d’Empresa i Coneixement del nou Govern de Quim Torra. Chacón escala posicions dins del departament: Fins ara era la directora general d’Indústria, càrrec que va assumir el passat mes de juny. La futura consellera -membre del PDeCat- és tinent d’alcalde de l’Ajuntament d’Igualada. En l’àmbit local, ha estat regidora des de 2011 i des d’aleshores encapçala el departament de Dinamització Econòmica, Coneixement i Internacionalització de la capital de l’Anoia. Chacón és llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona i està especialitzada en comerç internacional. Més enllà de la gestió pública, ha desenvolupat la major part de la seva trajectòria professional com a directora d’exportació de diverses empreses del sector paperer, enfocada en els mercats de l’Orient Mitjà i l’Europa de l’Est.

.Chacón també va ser secretària general de la Unió Empresarial de l’Anoia (2008-2011) que representa 850 socis directes i un total de 2.400 empreses. A l’empresa privada, ha treballat com a directora comercial a l’empresa paperera Juan Romaní Esteve i com a responsable de l’àrea d’exportació de Manipulados del Noya. Des de l’administració, ha coordinat projectes internacionals com Retailink o 4DCities, en col·laboració amb altres ciutats de la Unió Europea.

La futura consellera pren el relleu de l’anterior conseller d’Empresa i Coneixement, Santi Vila, que va ser nomenat titular d’Empresa el passat mes de juliol. Vila va ocupar el càrrec pocs mesos després de dimitir a finals d’octubre. Vila havia substituït a Jordi Baiget que va ser destituït per Carles Puigdemont per les seves polèmiques declaracions sobre el referèndum de l’1 d’octubre.

Segueix llegint l’original a: viaempresa

alta

Sobre el autor

mm

Clipping Contenidos curados por nuestros redactores atendiendo al perfil del directivo y empresario TIC y de las Pymes en proiceso de transformación digital


INDEPENDENCIA EDITORIAL
BARCELONADOT es una Revista de Prensa editada con la colaboración de Tertulia Digital, asociación para la difusión y divulgación de las TIC, sin ánimo de lucro, sin publicidad y sin ningún apoyo ni público ni privado lo que nos permite mantener una deseable independencia editorial.
TRIPULACIÓN

Alvar Soto – CEO
Tomás Cascante – Editor

Patricia Madrid - Portada
Albert Cortada - Tertulia Digital radio
José Cruset
– Tecnología
Ferran Amago - Telecomunicaciones
Elena Casany – Vida Sana
Chus Blasco - Economía y Empresa
Pilar Alcántara – Cultura
Santa Vásquez de la Cruz – Latam

Antonio Parra - Realización AV
Albert Oliveras – Fotógrafo
Joan Bosch – Producción Audiovisual

COLABORAMOS CON
Desarrollo web y soporte técnico
Producción y contenidos:
COMUNICANDING, Barcelona, Spain