CATALUNYA / ACCIÓ publica les dades del sector TIC català


ACCIÓ, l’agència per la competitivitat de l’empresa de la Generalitat de Catalunya, ha publicat una píndola informativa sobre el sector TIC al nostre país

Aquest document repassa les principals dades que ofereix la indústria de les noves tecnologies i la col·loca en el tauler de joc internacional.

Les TIC són un dels sector més dinàmics de l’economia catalana i l’ecosistema que hi ha al territori han fet de Catalunya un dels clústers més importants d’Europa.

En concret, l’any 2017 hi havia 15.077 empresesdedicades a les noves tecnologies, un 21,5% més que el 2013. En conjunt, hi havia més de 115.600 persones treballant-hi i el 2015 van facturar gairebé 16.000 milions d’euros, un 12,5% més que els anteriors dos anys.

A més, el document també recull les inversions estrangeres a Catalunya. Des del 2013, s’ha fet 105 projectes amb capital estranger que han significat una inversió de 254,2 milions d’euros. En aquest sentit, a Catalunya s’hi ha concentrat el 42,5% del total d’inversions que s’han fet a l’Estat.

Per últim, ACCIÓ també destaca els mercats que més oportunitats ofereixen a les empreses catalanes del sector: Argentina, el Canadà i els Estats Units d’Amèrica. A banda, també hi ha Bèlgica, Alemanya, Corea del Sud o Israel.

Segueix llegint l’original a: smartcatalonia

alta

Sobre el autor

mm

Redacción


INDEPENDENCIA EDITORIAL
BARCELONADOT es una Revista de Prensa editada con la colaboración de Tertulia Digital, asociación para la difusión y divulgación de las TIC, sin ánimo de lucro, sin publicidad y sin ningún apoyo ni público ni privado lo que nos permite mantener una deseable independencia editorial.
TRIPULACIÓN

Alvar Soto – CEO
Tomás Cascante – Editor

Patricia Madrid - Portada
Albert Cortada - Tertulia Digital radio
José Cruset
– Tecnología
Ferran Amago - Telecomunicaciones
Elena Casany – Vida Sana
Chus Blasco - Economía y Empresa
Pilar Alcántara – Cultura
Santa Vásquez de la Cruz – Latam

Antonio Parra - Realización AV
Albert Oliveras – Fotógrafo
Joan Bosch – Producción Audiovisual

COLABORAMOS CON
Desarrollo web y soporte técnico
Producción y contenidos:
COMUNICANDING, Barcelona, Spain