“Busquem motivació quan en realitat necessitem compromís”


16 abril 201804 Empresa
Digital

La fundadora de Coaching & Media, María Fernández, defensa que per aconseguir una fita val més tenir la mossegada del pit bull que l’efervescència de l’aspirina

 María Fernández va fundar Coaching & Media per complir un dels somnis de la seva vida: ajudar els altres. Ara ho treballa tot, des de l’àmbit personal fins a l’executiu, motivacional, social o per equips. El seu ventall de clients és tan ampli com un personatge públic o un alt càrrec de l’Ibex 35. Per confidencialitat, prefereix no donar noms. Només consells motivacionals: “Com més agraïm més rebem”, “el fracàs és només un esglaó de l’aprenentatge” “el compromís fa que seguim lluitant pel nostre objectiu”. Tot just acaba de publicar El pequeño libro que hará grande tu vida (Alienta Editorial, 2018). Un títol ambiciós que vol estar a l’alçada de les metàfores que el fan diferent: “Necessitem superar-nos per descobrir-nos”.
.

Com pot un llibre petit fer gran una persona?

S’assembla molt a un procés de coaching. No vull fer un spoiler però el secret millor guardat és el descobriment que un mateix fa a través de la superació. Els límits són només una il·lusió que tenim dins el nostre cap. En molts llibres et quedes amb la il·lusió d’un futur pròxim que no acaba d’aterrar a la teva vida diària. Aquí el més important és l’espai en blanc que ha d’omplir el lector. Les metàfores són clau perquè van directes a l’hemisferi dret que és l’emocional. Potser oblides l’explicació però mai el contingut. Si ets incapaç de perdonar algú que t’ha fet mal, no em serveix de res explicar-te que a qui més mal fa és a tu. En canvi, ho entendràs a la primera si et dic que és el menhir d’Obèlix i et sentiràs més lliure si el deixes caure.

Segueix llegint l’original a: viaempresa

alta

Sobre el autor

mm

Clipping Contenidos curados por nuestros redactores atendiendo al perfil del directivo y empresario TIC y de las Pymes en proiceso de transformación digital


INDEPENDENCIA EDITORIAL
BARCELONADOT es una Revista de Prensa editada con la colaboración de Tertulia Digital, asociación para la difusión y divulgación de las TIC, sin ánimo de lucro, sin publicidad y sin ningún apoyo ni público ni privado lo que nos permite mantener una deseable independencia editorial.
TRIPULACIÓN

Alvar Soto – CEO
Tomás Cascante – Editor

Patricia Madrid - Portada
Albert Cortada - Tertulia Digital radio
José Cruset
– Tecnología
Ferran Amago - Telecomunicaciones
Elena Casany – Vida Sana
Chus Blasco - Economía y Empresa
Pilar Alcántara – Cultura
Santa Vásquez de la Cruz – Latam

Antonio Parra - Realización AV
Albert Oliveras – Fotógrafo
Joan Bosch – Producción Audiovisual

COLABORAMOS CON
Desarrollo web y soporte técnico
Producción y contenidos:
COMUNICANDING, Barcelona, Spain