Barcelona Tech City preveu obrir dos o tres edificis més com el Pier 01


L’associació Barcelona Tech City preveu obrir dos o tres edificis més com el Pier 01, que estarien connectats entre ells i se situaran a la zona compresa entre el propi Pier 01, l’àrea de negocis 22@ i el centre de la capital catalana.

En una entrevista d’Europa Press, el president de Barcelona Tech City, Miguel Vicente, ha explicat que aquests espais es concebran d’una manera similar al Pier 01, que reuneix companyies i emprenedors en un sol edifici, i se centraran en àmbits en els quals Barcelona té tradició, com la mobilitat, la sanitat i el sector minorista.

El primer d’aquests ‘campus urbans’, com els defineix Vicente, s’especialitzarà a la tecnologia de la cadena de blocs –‘blockchain’ en anglès– per al desenvolupament d’aplicacions i infraestructures, i la seva obertura està prevista per abans que acabi aquest 2018.

«El ‘blockchain’ és una tecnologia que està aquí per quedar-se i que canviarà la manera en què les empreses de tots els sectors es relacionen amb els clients i gestionen la cadena de subministraments», ha raonat i ha rebutjat que incedeixi només en les finances, on ha predominat fins al moment.

Per al president de Barcelona Tech City, aquests espais es poden desenvolupar amb «més força» quan s’agrupen per temes, ja que ha ressaltat que es connecta a emprenedors, grans companyies, talent i inversió.

«Aquesta experiència d’èxit –el Pier 01– es produeix per la combinació d’empreses emergents en diferents estadis i volem seguir replicant-la, però pensem que aquesta màgia té encara més força si la fem d’una manera vertical», ha defensat.

DOS ANYS DESPRÉS

Vicente ha subratllat que projectes com el Pier 01 tenen un procés de gestació lent i que per això aprofitaran per aplicar «tot l’après» des de la seva creació el 2016 als nous ‘campus’.

«Dos anys després és quan donem per acabat el procés de creació d’aquest primer Pier», ha asseverat…

llegeix la notícia original completa a:
 https://www.aldia.cat/espanya/noticia-barcelona-tech-city-preveu-obrir-dos-tres-edificis-mes-com-pier-01-20181028122850.html

ALTA boletín de noticias / ALTA butlletí de notícies

.

.

.

.

 

Sobre el autor

mm

Redacción Contenidos curados por nuestros redactores atendiendo al perfil del directivo y empresario TIC y de las Pymes en proiceso de transformación digital


Equipo

(por orden de aparición)
Tomâs Cascante
Alvar Soto
Joan Bosch
Patricia Madrid
Santa Vàsquez de la Cruz
Chus Blasco
Sonia Solà
Jesús Soler
Jordi González-Pons
Fernando Montans

COLABORAMOS CON
FlICKR GALLERY
Próxima publicación:
  • Aprovecha el fin de semana para profundizar en nuestros contenidos (14 diciembre 2019)
Desarrollo web y soporte técnico
Producción y contenidos:
TOMÂS CASCANTE, Barcelona, Spain