Barcelona serà un dels ‘hubs’ d’innovació digital en intel·ligència artificial de la Comissió Europea


2 abril 20190 Top
Z-FOTO-BDOT

El Barcelona Supercomputing Center liderarà el projecte, que inclou un programa de formació i vol fomentar la cooperació entre els diversos centres que hi participen.

La Comissió Europea (CE) ha triat Barcelona com un dels 30 hubs d’innovació digital centrats en intel·ligència artificial que participaran en un programa de tutories i formació que duran a terme PwC, en col·laboració amb CARSA i Innovalia.

En concret, el Barcelona Supercomputing Centre (BSC-CNS) liderarà el programa que es farà a la ciutat i que està pensat perquè les petites i mitjanes empreses puguin beneficiar-se de la intel·ligència artificial.

El programa, que ja està en marxa, ofereix formació d’acord amb les necessitats dels centres seleccionats i que es composarà de webinars, workshops, tutories individuals i una plataforma col·lectiva perquè els diversos centres puguin crear documentació conjunta i puguin comunicar-se fàcilment.

L’objectiu final és desenvolupar un pla de col·laboració transfronterera que permeti avaluar models de negoci de centres, sistemes comuns, col·laboracions i estructures de governança.

Sobre el autor

mm

Redacción Contenidos curados por nuestros redactores atendiendo al perfil del directivo y empresario TIC y de las Pymes en proiceso de transformación digital


Equipo

(por orden de aparición)
Tomâs Cascante
Alvar Soto
Joan Bosch
Patricia Madrid
Santa Vàsquez de la Cruz
Chus Blasco
Sonia Solà
Jesús Soler
Jordi González-Pons
Fernando Montans

COLABORAMOS CON
FlICKR GALLERY
Próxima publicación:
  • Aprovecha el fin de semana para profundizar en nuestros contenidos (23 noviembre 2019)
Desarrollo web y soporte técnico
Producción y contenidos:
TOMÂS CASCANTE, Barcelona, Spain