BARCELONA / Paga el màster amb bitcoins


9 enero 201809CTIC
X

L’escola IEBS admetrà el pagament a través de ‘blockchain’ per demostrar que és una tecnologia amb capacitat de “revolucionar qualsevol indústria”

L’Escola de Negocis de la Innovació i els Emprenedors IEBS serà la primera BusinessSchool del món a acceptar el pagament dels seus Masters i Postgraus amb bitcoins. D’aquesta manera, l’escola pretén posicionar-se com una institució disruptiva i pionera en incorporar les criptomonedas en els seus mitjans de pagament acceptats.

Óscar Font, CEO de IEBS, explica que “les criptomonedas són una part fonamental de l’estratègia de l’escola per canviar els mitjans de pagament i oferir alternatives al canvi de divises”.

IEBS ja ofereix finançament a través de la fintech Zank i la possibilitat de fer el pagament a través de Transferwise, Flyware, Kantox i Stripe, amb l’objectiu d’eliminar comissions i assegurar el tipus de canvi per oferir un preu fix en la seva moneda local al client internacional. A més, ara s’inclou l’opció que els alumnes paguin les matrícules amb Bitcoins.

Exemples també a Catalunya

Cada vegada són més les empreses que accepten pagaments en bitcoins, com per exemple les multinacionals nord-americanes Microsoft, Namecheap o Dell. Però també han sorgit empreses, com la japonesa GMO Internet, que paguen als seus treballadors una part del salari amb bitcoin i, fins i tot, la catalana Nostrum que aquest dimecres ha presentat la seva pròpia criptomoneda.

Amb aquesta novetat, IEBS vol demostrar que “el potencial de la tecnologia blockchain no es limita únicament al sector de les finances, sinó que té la capacitat de revolucionar qualsevol indústria”, asseguren.

 

Original a: viaempresa

alta

Sobre el autor

mm

Redacción


Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

INDEPENDENCIA EDITORIAL
BARCELONADOT es una Revista de Prensa editada por Tertulia Digital, asociación para la difusión y divulgación de las TIC, sin ánimo de lucro, sin publicidad y sin ningún apoyo ni público ni privado lo que nos permite mantener una deseable independencia editorial.
TRIPULACIÓN

Alvar Soto – CEO
Tomás Cascante – Editor

Patricia Madrid - Portada
Albert Cortada - Tertulia Digital radio
José Cruset
– Tecnología
Ferran Amago - Telecomunicaciones
Elena Casany – Vida Sana
Chus Blasco - Economía y Empresa
Pilar Alcántara – Cultura
Santa Vásquez de la Cruz – Latam

Antonio Parra - Realización AV
Albert Oliveras – Fotógrafo
Joan Bosch – Producción Audiovisual

COLABORAMOS CON
Desarrollo web y soporte técnico
Producción y contenidos:
COMUNICANDING, Barcelona, Spain