BARCELONA / Nou web d’Innovació Democràtica


23 octubre 201702 Catalunya TIC
X

Estrenem el web d’Innovació Democràtica amb tota l’activitat de la Direcció de Serveis d’Investigació, Desenvolupament i Innovació de l’àrea de Drets de la Ciutadania, Participació i Transparència de l’Ajuntament de Barcelona.

Hi trobareu informació sobre qui som, què fem, la nostra estratègia i els projectes (com decidim.barcelona, plataforma de participació ciutadana) en què treballem mentre obrim els processos de participació a la ciutadania, juntament amb el personal de la institució i també amb persones investigadores, acadèmiques, comunicadores, programadores, enginyeres i altres interessades.

El web serveix de repositori públic on compartim els documents de la direcció que anem elaborant i publicant. A la secció d’Actualitatrecollim notícies relacionades amb innovació democràtica i hi publiquem les cròniques i els vídeos dels esdeveniments que organitzem, també els de la comunitat #metadecidim.

Des d’aquesta pàgina —en catalàcastellà i anglès— podreu accedir a altres webs relacionats i a les nostres xarxes socials, el compte de Twitter, la llista de vídeos a YouTube, les fotografies a Flickr i el canal de Telegram, per tenir tota la informació de què fem.

Original en: eldigital

Sobre el autor

mm

Clipping Contenidos curados por nuestros redactores atendiendo al perfil del directivo y empresario TIC y de las Pymes en proiceso de transformación digital


INDEPENDENCIA EDITORIAL
BARCELONADOT es una Revista de Prensa editada con la colaboración de Tertulia Digital, asociación para la difusión y divulgación de las TIC, sin ánimo de lucro, sin publicidad y sin ningún apoyo ni público ni privado lo que nos permite mantener una deseable independencia editorial.
TRIPULACIÓN

Alvar Soto – CEO
Tomás Cascante – Editor

Patricia Madrid - Portada
Albert Cortada - Tertulia Digital radio
José Cruset
– Tecnología
Ferran Amago - Telecomunicaciones
Elena Casany – Vida Sana
Chus Blasco - Economía y Empresa
Pilar Alcántara – Cultura
Santa Vásquez de la Cruz – Latam

Antonio Parra - Realización AV
Albert Oliveras – Fotógrafo
Joan Bosch – Producción Audiovisual

COLABORAMOS CON
Desarrollo web y soporte técnico
Producción y contenidos:
COMUNICANDING, Barcelona, Spain