BARCELONA / L’Smart City acull 700 ciutats globals


13 noviembre 201709CTIC
X

El congrés de metròpolis intel·ligents acollirà la seva edició més gran i abordarà estratègies per donar poder als seus ciutadans

L’Smart City Expo World Congress (SCEWC) acollirà el 2017 la seva edició més gran fins el moment. Les xifres previstes tornen a ser de rècord: 700 ciutats d’arreu del món, 675 expositors, representa un 14% més que al 2016, i 420 experts. Entre les ciutats destaquen Berlín, Casablanca, Dubai, Londres, Montevideo, Moscou, Nova York, Quebec, Taipei o Tel Aviv. Inclourà, així mateix, el primer Smart Mobility World Congress, una cimera resultant de la fusió de BcnRail, la fira ferroviària internacional i una pista de mobilitat pròpia.

El congrés e celebrarà enguany entre el 14 i el 16 de novembre al recinte de Gran Via de Fira de Barcelona. Sota el lema Empower CitiesEmpower People, el principal congrés internacional sobre smart cities abordarà les estratègies per donar poder a les metròpolis i els seus ciutadans a través de la participació activa, la reflexió crítica, la consciència i l’accés i control sobre decisions i recursos importants. El director de l’Smart City, Ugo Valentí, ha assegurat en roda de premsa que “els enfocaments de governabilitat descendent han desaparegut per sempre i hem de canviar la relació entre els governs de les ciutats i els residents, i fer un pas més. Mai abans a la història s’havia concentrat tant talent i creativitat en tan poc espai”.

Així mateix SCEWC acollirà diversos pavellons de països com Austràlia, Àustria, Bèlgica, Xile, Xina, Dinamarca, Estònia, Finlàndia, Alemanya, Holanda, Índia, Israel, Itàlia, Japó, Noruega, Suècia i els Estats Units.

 

segueix llegint l’original en: viaempresa

Sobre el autor

mm

Redacción


Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

INDEPENDENCIA EDITORIAL
BARCELONADOT es una Revista de Prensa editada por Tertulia Digital, asociación para la difusión y divulgación de las TIC, sin ánimo de lucro, sin publicidad y sin ningún apoyo ni público ni privado lo que nos permite mantener una deseable independencia editorial.
TRIPULACIÓN

Alvar Soto – CEO
Tomás Cascante – Editor

Patricia Madrid - Portada
Albert Cortada - Tertulia Digital radio
José Cruset
– Tecnología
Ferran Amago - Telecomunicaciones
Elena Casany – Vida Sana
Chus Blasco - Economía y Empresa
Pilar Alcántara – Cultura
Santa Vásquez de la Cruz – Latam

Antonio Parra - Realización AV
Albert Oliveras – Fotógrafo
Joan Bosch – Producción Audiovisual

COLABORAMOS CON
Desarrollo web y soporte técnico
Producción y contenidos:
COMUNICANDING, Barcelona, Spain