BARCELONA / Literup: quan jugar et fa escriure un llibre


4 abril 2018NOTICIAS
x

Creen una xarxa social gamificada que fomenta l’escriptura a través de la mecànica dels jocs

La startup Literup és la primera xarxa social gamificada del mercat. Ofereix una eina professional per a escriptors que permet escriure llibres des de diferents dispositius a través d’una tècnica d’aprenentatge que trasllada la mecànica dels jocs a l’àmbit educatiu-professional amb la finalitat d’aconseguir millors resultats.

En una entrevista a Europa Press amb motiu del 4YFN, els cofundadors de Literup, Meritxell Terròs i Jose Molina, expliquen que es tracta d’una plataforma «senzilla i intuïtiva» en la qual els escriptors poden crear fitxes dels seus personatges, escenaris i guardar notes sobre els seus escrits, i accedir a la informació des de qualsevol dispositiu.

Els autors que es donin d’alta a la startup han de triar el seu gènere literari predilecte i «defensar-lo» amb els seus relats per guanyar punts a través d’esdeveniments i cursos literaris que ajuden al fet que els esborranys pugin de nivell. «Els punts que es guanyen es poden canviar per cursos, llibres i avatars», assenyala Terròs.

Molina destaca que, més enllà dels escriptors, la plataforma també dóna cabuda a dos altres perfils: els lectors, que poden participar com a resenyadors de les obres que es creen a Literup, i els editors, que corregeixen els textos, comenten i avaluen les creacions, amb l’objectiu de millorar-les.

 

Segueix llegint l’original a: viaempresa

alta

Sobre el autor

mm

Redacción Contenido creado o curado por nuestros redactores, atendiendo al perfil del directivo y empresario TIC y de las Pymes en proceso de transformación digital.


equipo
Staff
Alvar Soto - CEO
Tomás Cascante - Redactor Jefe
Patricia Madrid - Redactora
Santa Vásquez de la Cruz - LATAM

Consejo Asesor
Jordi Marín - Advisor
Jesús Soler - Advisor
LLuís Mas - Advisor
Sonia Solà - Advisor
Fernando Montans - Advisor

Con el apoyo y la colaboración de
Mobile World Capital Barcelona
Blockchain Institute & Technology
about
Tertulia Digital editor of this magazine, is a non-profit educational association whose goal is to create and divulge informative and educational contents about technological innovation and its impact on the corporate world and the society.

---------------

Tertulia Digital, editora de esta revista, es una asociación educativa sin ánimo de lucro cuyo objetivo es crear y divulgar contenidos informativos y educativos sobre la innovación tecnológica y su impacto en el mundo empresarial y la sociedad.

---------------

Aribau, 276 1o 1a
08006 Barcelona
Spain

hola@barcelonadot.com
próximos artículos
Ninguna entrada programada
Categorías
Desarrollo web y soporte técnico
Editor
TOMÁS CASCANTE
Barcelona
Spain