BARCELONA / Les empreses de Barcelona Activa són notícia!


8 septiembre 201702 Catalunya TIC
Startups Concept. Word on Folder Register of Card Index. Selective Focus.

Repassem un cop més l’actualitat d’start-ups vinculades amb els equipaments i serveis de Barcelona Activa. Aquest mes destaquem quatre empreses: Suite Ebs, Hippo Technologies, Dimo i Spanish Zoom.

 

Suite ebs:

Aquesta ‘start-up’, ubicada a l’Almogàvers Business Factory, ha creat un ‘software’ informàtic que permet a les empreses tenir integrat en un únic programa tot el necessari per a la gestió del negoci en tots els canals de venda. Així, tot el que passa pel punt de venda, la botiga ‘online’ i el sistema de gestió està en sintonia. Tenen una vintena de clients, molts dels quals, franquiciats. Després de gairebé un any al mercat, Suite Ebs preveu tancar aquest 2017 sense pèrdues i aconseguir un benefici de 200.000 euros de cara a finals del 2018.

Hippo Technologies:

Aquesta empresa ha desenvolupat el ‘sharing’, un dispositiu que substitueix el manyoc de claus, les targetes i els codis d’accés i comandaments per entrar a diferents llocs: el pàrquing, el metro, la feina, el gimnàs, concerts, esdeveniments, etc. Tot en un sol giny. El municipi de Cambrils ha esdevingut un banc de proves per aquest dispositiu que va guanyar el concurs d’emprenedoria tecnològica SmartCAT Challenge.

Dimo:

Aquest estudi de disseny, ubicat al Parc Tecnològic de Noubarris, ha desenvolupat una eina que facilita la feina dels comercials. Es tracta de ‘360’, un visor en tres dimensions totalment configurable i que s’adapta a la imatge de l’empresa, de manera que els comercials poden abocar-hi el seu catàleg digital. Al darrera d’aquesta empresa, que té sis anys de recorregut, hi ha tres socis.

Spanish Zoom:

Spanish Zoom és una escola de castellà en línia que ofereix classes a través de videoconferència. Mitjançant una plataforma anomenada ‘Zoom’, professors/es i estudiants es connecten alhora. És una espècie de Skype que, a més, permet gravar les classes. També tenen un acord amb una editorial que els facilita material digital i compten amb set professors/es repartits pel món, cosa que els permet cobrir totes les franges horàries. Dues dones estan al capdavant d’aquesta iniciativa

original: Barcelona Activa

Sobre el autor

mm

Redacción Barcelona


TRIPULACIÓN

Alvar Soto – CEO
Tomás Cascante – Editor

Patricia Madrid - Portada
Sònia Solà - Programas Radio
José Cruset – Tecnología
Ferran Amago - Telecomunicaciones
Chus Blasco - Economía y Empresa
Pilar Alcántara – Cultura
Santa Vásquez de la Cruz – Latam

Jesús Soler - Legal
​Antonio Parra - Realización AV
Albert Oliveras – Fotógrafo
Joan Bosch – Producción Audiovisual

COLABORAMOS CON
junio 2019
L M X J V S D
« May    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Desarrollo web y soporte técnico
Producción y contenidos:
COMUNICANDING, Barcelona, Spain