BARCELONA / L’empresa australiana Moodle obre a Barcelona les primeres oficines fora del país


16 mayo 201802.00 Catalunya
X

La capital catalana es converteix així en la base d’operacions per a l’expansió de l’empresa a Europa i Amèrica del Sud i se situa com la segona seu més important de nivell mundial després de les oficines centrals de Perth

L’empresa australiana Moodle ha obert a Barcelona  les primeres oficines de la companyia fora d’Austràlia, fet que ha suposat la creació de 10 nous llocs de treball amb la previsió d’arribar als 40 treballadors. La capital catalana es converteix així en la segona seu més important de la marca a nivell internacional –després de les oficines centrals de Perth (Austràlia)-, des d’on es durà a terme l’expansió de l’empresa a Europa i Amèrica del Sud.
 .
El projecte d’inversió de Moodle ha comptat amb el suport de la Generalitat de Catalunya a través de Catalonia Trade & Investment, l’àrea d’atracció d’inversions estrangeres d’ACCIÓ.
 .
L’empresa, que es va fundar l’any 2003 a Austràlia, està especialitzada en l’àmbit de l’educació en línia. En concret, ha desenvolupat una plataforma online amb codi obert que també personalitzen per a empreses, universitats o entitats i que permet seguir cursos a través d’internet i crear una comunitat entre estudiants i professors. La plataforma, que utilitzen 180 milions de persones i a la qual s’hi pot accedir des d’ordinadors, tauletes o telèfons mòbils, la fan empreses i entitats com Google, les Nacions Unides o la London School of Economics.
 .
Segons el fundador i CEO de Moodle, Martin Dougiamas, “ens complau anunciar l’obertura d’una nova oficina a Barcelona, una porta d’entrada a Europa, vinculada a moltes capitals internacionals i que està guanyant una gran reputació en la comunitat online i de desenvolupament de software”.
 .

Segueix llegint l’original a: premsa.gencat

alta

Sobre el autor

mm

Clipping Contenidos curados por nuestros redactores atendiendo al perfil del directivo y empresario TIC y de las Pymes en proiceso de transformación digital


INDEPENDENCIA EDITORIAL
BARCELONADOT es una Revista de Prensa editada con la colaboración de Tertulia Digital, asociación para la difusión y divulgación de las TIC, sin ánimo de lucro, sin publicidad y sin ningún apoyo ni público ni privado lo que nos permite mantener una deseable independencia editorial.
TRIPULACIÓN

Alvar Soto – CEO
Tomás Cascante – Editor

Patricia Madrid - Portada
Albert Cortada - Tertulia Digital radio
José Cruset
– Tecnología
Ferran Amago - Telecomunicaciones
Elena Casany – Vida Sana
Chus Blasco - Economía y Empresa
Pilar Alcántara – Cultura
Santa Vásquez de la Cruz – Latam

Antonio Parra - Realización AV
Albert Oliveras – Fotógrafo
Joan Bosch – Producción Audiovisual

COLABORAMOS CON
Desarrollo web y soporte técnico
Producción y contenidos:
COMUNICANDING, Barcelona, Spain