BARCELONA / L’empresa argentina de satèl·lits Satellogic instal·la a Barcelona la seva seu europea


Barcelona continua atraient empreses tecnològiques. Dos dies després de la notícia que Facebook tindrà un centre contra les notícies falses a la Torre Glòries, avui s’ha sabut que l’empresa argentina de satèl·lits Satellogic ha triat Barcelona per instal·lar-hi la seva seu europea

La companyia ha informat en un comunicat que tindrà les oficines al carrer Àvila, al districte tecnològic del 22@. La seu s’inaugurarà el dia 17 de maig.

Satellogic ha destacat que és líder en tecnologia de microsatèl·lits d’imatges d’alta resolució, i ha assenyalat que ha apostat per Barcelona pel seu fort atractiu i les seves connexions internacionals i per la seva important concentració de talent especialitzat i multicultural.

Fundada el 2011, la companyia fins ara ha aconseguit atreure una inversió de més de 60 milions de dòlars procedents d’entitats de capital de risc, i compta amb delegacions a l’Argentina, els Estats Units, Israel i l’Uruguai, a les quals s’afegeix ara la de Barcelona.

Satellogic construeix i opera microsatèl·lits de baix cost que permeten monitoritzar la Terra amb molt alta resolució i freqüència, de manera que proveeix intel·ligència en temps real del que passa en qualsevol punt del planeta.

A la inauguració de la seva seu europea a Barcelona hi assistirà el fundador i conseller delegat de la companyia, Emiliano Kargieman, així com el responsable de Satellogic Europa, Marco Bressan.

Segueix llegint l’original a: ara

alta

Sobre el autor

mm

Redacción Contenidos curados por nuestros redactores atendiendo al perfil del directivo y empresario TIC y de las Pymes en proiceso de transformación digital


Equipo

(por orden de aparición)
Tomâs Cascante
Alvar Soto
Joan Bosch
Patricia Madrid
Santa Vàsquez de la Cruz
Chus Blasco
Sonia Solà
Jesús Soler
Jordi González-Pons
Fernando Montans

COLABORAMOS CON
FlICKR GALLERY
Próxima publicación:
  • Aprovecha el fin de semana para profundizar en nuestros contenidos (14 diciembre 2019)
Desarrollo web y soporte técnico
Producción y contenidos:
TOMÂS CASCANTE, Barcelona, Spain