BARCELONA / La Intel·ligència Artificial centra la celebració del Dia Mundial de les Telecomunicacions


23 mayo 201802 Catalunya TIC
X

El secretari Jordi Puigneró va aprofitar l’acte per reivindicar una “internet lliure, que garanteixi drets i no els restringeixi” i per destacar el paper de Catalunya com a “referent en l’economia digital”

La Intel·ligència Artificial (AI) va centrar l’acte de celebració del Dia Mundial de les Telecomunicacions i la Societat de la Informació, que l’Associació de Professionals TIC de Catalunya (APTICC) va organitzar el passat 17 de maig al Movistar Centre de Barcelona.

L’acte va comptar amb la presència del secretari de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital de la Generalitat de Catalunya, Jordi Puigneró, que el va aprofitar per reivindicar una “internet lliure, que garanteixi drets i no els restringeixi”.

En aquest sentit, Puigneró va recordar que Catalunya “ja és un referent en l’economia digital” i va mostrar com a exemples les recents notícies de grans companyies multinacionals com Facebook, Satellogic, Moodle, Lidl o Chartboost que s’instal·laran al territori en els propers mesos. A més, el secretari també va destacar el 24% de creixement que va tenir l’ocupació en el sector TIC durant el 2017 i va recordar que “el Govern ha fet els deures i continuarà treballant perquè segueixi sent així”.

Per altra banda, Puigneró també va voler destacar l’important paper que tenen els centres de recerca i innovació com a eina per afrontar amb èxit els reptes que presenta la Intel·ligència Artificial.

La jornada va estar emmarcada en els actes de la Unió Internacional de les Telecomunicacions (ITU), un òrgan de les Nacions Unides, i va comptar amb una intervenció en vídeo del seu secretari general, Houlin Zhao.

alta

Sobre el autor

mm

Clipping Contenidos curados por nuestros redactores atendiendo al perfil del directivo y empresario TIC y de las Pymes en proiceso de transformación digital


TRIPULACIÓN

Alvar Soto – CEO
Tomás Cascante – Editor

Patricia Madrid - Portada
Sònia Solà - Programas Radio
José Cruset – Tecnología
Ferran Amago - Telecomunicaciones
Chus Blasco - Economía y Empresa
Pilar Alcántara – Cultura
Santa Vásquez de la Cruz – Latam

Jesús Soler - Legal
​Antonio Parra - Realización AV
Albert Oliveras – Fotógrafo
Joan Bosch – Producción Audiovisual

COLABORAMOS CON
junio 2019
L M X J V S D
« May    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Desarrollo web y soporte técnico
Producción y contenidos:
COMUNICANDING, Barcelona, Spain