BARCELONA / Impulsem el teixit econòmic de Sants-Montjuïc amb un nou Pla de Desenvolupament


8 marzo 201802 Catalunya TIC
X

El Pla de Desenvolupament Econòmic de Sants-Montjuïc, liderat per Barcelona Activa, està dotat amb un pressupost mínim d´1,5 milions d´euros anuals fins al 2021 i recull 41 mesures per fomentar, principalment, l´ocupació de qualitat, millorar la competitivitat del comerç de proximitat, reactivar el teixit industrial i impulsar el sector de l´Economia Social i Solidària.

 

Es tracta del quart Pla de Desenvolupament Econòmic que s´ha presentat i, en els propers mesos, està previst que s´aprovin els dos restants, els d´Horta-Guinardó i Sant Martí.

El pla és un full de ruta que marca l´estratègia pels propers anys. Respon a la nova política de desenvolupament econòmic de proximitat que es promou des de l¿agència municipal i busca solucionar les necessitats de les persones que habiten cada barri, tenint en compte les dinàmiques que cal canviar i les potencialitats de cada zona de la ciutat.

En aquest sentit, el primer tinent d´alcaldia, Gerardo Pisarello, ha destacat que “ens proposem lluitar contra la precarietat laboral i les persianes baixades amb polítiques econòmiques de proximitat, amb el porta a porta.”

Entre altres mesures, es posarà en marxa la primera edició de La Marina dona empenta, un programa fet braç a braç amb el Pla de Barris, que s´adreça a una vintena de dones en situació de vulnerabilitat d´aquest barri que tinguin una idea de negoci en fase embrionària o amb interès per emprendre i que també promourà iniciatives d´Economia Social i Solidària.

També s´han organitzat sessions de mentoring per a persones aturades majors de 40 anys, per tal de millorar-ne les possibilitats d´inserció laboral i s´obrirà un Punt de Defensa de Drets Laborals com el que ja existeix a Ciutat Vella.

 

Segueix llegint l’original a: barcelonactiva

alta

Sobre el autor

mm

Redacción


INDEPENDENCIA EDITORIAL
BARCELONADOT es una Revista de Prensa editada con la colaboración de Tertulia Digital, asociación para la difusión y divulgación de las TIC, sin ánimo de lucro, sin publicidad y sin ningún apoyo ni público ni privado lo que nos permite mantener una deseable independencia editorial.
TRIPULACIÓN

Alvar Soto – CEO
Tomás Cascante – Editor

Patricia Madrid - Portada
Albert Cortada - Tertulia Digital radio
José Cruset
– Tecnología
Ferran Amago - Telecomunicaciones
Elena Casany – Vida Sana
Chus Blasco - Economía y Empresa
Pilar Alcántara – Cultura
Santa Vásquez de la Cruz – Latam

Antonio Parra - Realización AV
Albert Oliveras – Fotógrafo
Joan Bosch – Producción Audiovisual

COLABORAMOS CON
Desarrollo web y soporte técnico
Producción y contenidos:
COMUNICANDING, Barcelona, Spain