BARCELONA / Educadors de les Ludoteques municipals participen en una trobada sobre innovació entorn els jocs


13 noviembre 201709CTIC
x

L’encontre “Ludos XXI”, celebrat a Barcelona, ha posat de manifest el poder del joc com a element de transformació social

Sis educadors de la Xarxa Municipal de Ludoteques de l’Ajuntament de Lleida han participat els dies 2 i 3 de novembre en la Jornada de joc, societat i innovació “LudosXXI” celebrada a Barcelona, on s’ha destacat el poder del joc com a element d’innovació i transformació social.

L’objectiu d’aquesta trobada és conèixer el resultat del procés d’innovació que s’ha dut a terme a les ludoteques de Catalunya i en el qual les cinc ludoteques municipals de Lleida han col·laborat activament. S’ha creat un espai on poder compartir i aprofundir en el treball dut a terme i concretar les accions prioritàries a iniciar conjuntament. Entre d’altres aspectes, s’ha treballat en veure com el joc vincula i crea comunitat i pot contribuir a millorar factors de l’entorn, com la salut o la convivència als barris.

Aprofitant aquesta trobada, s’han desenvolupat aquests espais comuns que permeten el treball conjunt i la cooperació entre els i les professionals de les ludoteques.

En aquestes jornades han participat com a ponents la Dra. Rosa Casafont, l’Oriol Ripoll, la Imma Marín, la Núria Guzmán, el grup Soko Kids i Ludotecàries i ludotecaris de les Ludoteques de Catalunya.

 

Original en: lamanyana

Sobre el autor

mm

Redacción


Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

INDEPENDENCIA EDITORIAL
BARCELONADOT es una Revista de Prensa editada por Tertulia Digital, asociación para la difusión y divulgación de las TIC, sin ánimo de lucro, sin publicidad y sin ningún apoyo ni público ni privado lo que nos permite mantener una deseable independencia editorial.
TRIPULACIÓN

Alvar Soto – CEO
Tomás Cascante – Editor

Patricia Madrid - Portada
Albert Cortada - Tertulia Digital radio
José Cruset
– Tecnología
Ferran Amago - Telecomunicaciones
Elena Casany – Vida Sana
Chus Blasco - Economía y Empresa
Pilar Alcántara – Cultura
Santa Vásquez de la Cruz – Latam

Antonio Parra - Realización AV
Albert Oliveras – Fotógrafo
Joan Bosch – Producción Audiovisual

COLABORAMOS CON
Desarrollo web y soporte técnico
Producción y contenidos:
COMUNICANDING, Barcelona, Spain