BARCELONA / AreaDUM


24 mayo 2018Tec Cat
X

L’app AreaDUM és un nou servei de B:SM i l’Ajuntament de Barcelona per estacionar en les àrees senyalitzades al carrer per realitzar la Distribució Urbana de Mercaderies (DUM

Actualment únicament funciona en mode prova pilot al Passeig de Gràcia de Barcelona. AreaDum és de descàrrega gratuïta i no té cap cost d’utilització per l’usuari. Com funciona? Un cop has aparcat el vehicle, inicies l’estacionament, i un cop abandones la teva plaça finalitzes la operació. Des de l’inici tens 30 minuts com a màxim per realitzar les tasques de càrrega i descàrrega. Així de fàcil. Aquest sistema substitueix completament l’antic disc horari.

A més a més, i com a valor afegir l’app AreaDum et donarà alertes mitjançant un sistema d’avisos configurables abans que s’acabi el temps màxim autoritzat.
Les empreses poden obrir un compte de flota que els permetrà realitzar els estacionaments de tots els seus vehicles fàcilment i alhora amb l’avantatge de disposar d’un extracte mensual de totes les operacions.

Amb la nova App AreaDUM podràs veure a més en tot moment el temps restant d’estacionament i on està el vehicle. Tindràs també accés a notícies i novetats de l’Àrea i si ho necessites, tens una zona de suport tècnic que et resoldrà dubtes i t’ajudarà sobre aspectes relacionats amb l’App.

Segueix llegint l’original a: muniapps

alta

Sobre el autor

mm

Clipping Contenidos curados por nuestros redactores atendiendo al perfil del directivo y empresario TIC y de las Pymes en proiceso de transformación digital


TRIPULACIÓN

Alvar Soto – CEO
Tomás Cascante – Editor

Patricia Madrid - Portada
Sònia Solà - Programas Radio
José Cruset – Tecnología
Ferran Amago - Telecomunicaciones
Chus Blasco - Economía y Empresa
Pilar Alcántara – Cultura
Santa Vásquez de la Cruz – Latam

Jesús Soler - Legal
​Antonio Parra - Realización AV
Albert Oliveras – Fotógrafo
Joan Bosch – Producción Audiovisual

COLABORAMOS CON
julio 2019
L M X J V S D
« Jun    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
Desarrollo web y soporte técnico
Producción y contenidos:
COMUNICANDING, Barcelona, Spain