Barcelona Activa ha seleccionat 20 empreses amb base a la ciutat i que utilitzen dispositius d’Internet de les coses de nova generació per participar a l’IoT World Congress


El conjunt d’aquestes startups facturen uns 6 milions d’euros i donen feina a 200 persones. Ofereixen solucions en el sector de la mobilitat, de la seguretat, de l’eficiència energètica i de la medicina, entre d’altres.

L’Internet of Things (IoT) és més present que mai en moltes empreses industrials que ja apliquen algoritmes, la intel·ligència artificial, blockchain i la realitat augmentada perquè alguns processos s’automatitzin i es millorin.

L’Internet de les coses és més present que mai en moltes empreses industrials que ja apliquen algoritmes, la intel·ligència artificial, blockchain, i la realitat augmentada perquè alguns processos s’automatitzin i es millorin. Empreses que faciliten aquests mecanismes i treballen per adaptar els models productius als actuals tenen seu a Barcelona. 

El conjunt d’aquestes startups de Barcelona facturen uns 6 milions d’euros i donen feina a 200 persones. Totes elles han implementat sistemes que permeten oferir solucions als problemes de mobilitat, de seguretat, de robòtica per les feines més automatitzades, i obtenció de solucions d’eficiència energètica i en el camp de la medicina, entre d’altres. 

Les empreses presenta són Cigo!, Xamiot Bitmetrics, Sinapse Energia, USE IT Health, AEInnova, ,Ctr4 enviro, Digital Smart Group, IN2, Innovum Solutions, IOTIP, Mycelium, PickData, Slash Mobility, SLB Systems, Tedeloc, Thingtia, Tracktio i Sensing Control. A l’estand també acompanya a les empreses  el Centre d’Innovació i Tecnologia de la UPC (CIT UPC), l’instrument de transferència tecnològica de la UPC.

 

En aquest estand també està present la Xarxa d’Ateneus de Fabricació, que compta amb cinc espais a la ciutat. Els Ateneus són un recurs públic, amb màquines per a la fabricació digital i amb persones que capaciten pel seu ús, obert a tota la ciutadania, en especial al sector educatiu i a les persones emprenedores.

Sobre el autor

mm

Redacción Contenidos curados por nuestros redactores atendiendo al perfil del directivo y empresario TIC y de las Pymes en proiceso de transformación digital


Equipo

(por orden de aparición)
Tomâs Cascante
Alvar Soto
Joan Bosch
Patricia Madrid
Santa Vàsquez de la Cruz
Chus Blasco
Sonia Solà
Jesús Soler
Jordi González-Pons
Fernando Montans

COLABORAMOS CON
FlICKR GALLERY
Próxima publicación:
Sorry - nothing planned yet!
Desarrollo web y soporte técnico
Producción y contenidos:
TOMÂS CASCANTE, Barcelona, Spain