BARCELONA 5-8 Novembre / VMworld Europe, la conferència més important d’Europa sobre cloud, mobilitat i xarxes


El VMworld reunirà la setmana que ve a Barcelona més de 12.000 professionals de la indústria tecnològica

VMware, líder en la innovació del programari empresarial, celebra la propera setmana el VMworld 2018 Europe, la conferència més important d’Europa sobre cloud, mobilitat i xarxes. La trobada tindrà lloc al recinte de Gran Via de Fira de Barcelona i reunirà més de 12.000 professionals de diversos països.

Clients, partners i professionals de les TIC seran els protagonistes d’aquests quatre dies d’innovació. Els assistents, podran posar-se al dia amb les últimes tendències tecnològiques de la mà de grans experts de la indústria. Sessions exhaustives, xerrades tècniques, laboratoris, networking i formació seran només alguns dels principals atractius del VMworld 2018 Europe.

María José Talavera, directora general de VMware Iberia, afirma: “És un honor que Barcelona torni a acollir el VMworld Europe per setè any consecutiu. L’esdeveniment suposa una gran ocasió perquè professionals de tot el món puguin conèixer de primera mà el que passa en la indústria i com es perfila el seu futur. A més, és una oportunitat única per formar-se en noves tecnologies, connectar amb altres professionals del sector i ampliar l’ecosistema de socis”.

El VMworld 2018 Europe, que coincideix amb el 20 aniversari de la fundació de VMware, té el propòsit de brindar a tot professional de les TIC l’oportunitat d’aprofundir en el procés de transformació digital. Podran aprendre més sobre l’espai de treball digital i la integració de núvols públiques, híbrides i privades, així com sobre la infraestructura hiperconvergent, que tant està revolucionant la indústria de l’emmagatzematge.

VMware treballa per donar forma al futur del cloud, la mobilitat, les xarxes i la seguretat, així com per innovar en altres àrees tecnològiques emergents com l’internet de les coses, la intel·ligència artificial o l’machine learning. Els assistents a l’esdeveniment podran conèixer, de la mà d’alguns dels majors experts de la indústria, com construir de manera innovadora tota la infraestructura digital que mou l’economia digital.

Més informació i entrades | VMworld Europe

llegeix la notícia original completa a:
 https://eltecnologic.cat/el-vmworld-reunira-la-setmana-que-ve-a-barcelona-mes-de-12-000-professionals-de-la-industria-tecnologica/

ALTA boletín de noticias / ALTA butlletí de notícies

.

.

.

.

 

Sobre el autor

mm

Clipping Contenidos curados por nuestros redactores atendiendo al perfil del directivo y empresario TIC y de las Pymes en proiceso de transformación digital


INDEPENDENCIA EDITORIAL
BARCELONADOT es una Revista de Prensa editada con la colaboración de Tertulia Digital, asociación para la difusión y divulgación de las TIC, sin ánimo de lucro, sin publicidad y sin ningún apoyo ni público ni privado lo que nos permite mantener una deseable independencia editorial.
TRIPULACIÓN

Alvar Soto – CEO
Tomás Cascante – Editor

Patricia Madrid - Portada
Albert Cortada - Tertulia Digital radio
José Cruset
– Tecnología
Ferran Amago - Telecomunicaciones
Elena Casany – Vida Sana
Chus Blasco - Economía y Empresa
Pilar Alcántara – Cultura
Santa Vásquez de la Cruz – Latam

Antonio Parra - Realización AV
Albert Oliveras – Fotógrafo
Joan Bosch – Producción Audiovisual

COLABORAMOS CON
Desarrollo web y soporte técnico
Producción y contenidos:
COMUNICANDING, Barcelona, Spain