BAIX LLOBREGAT / La realitat virtual i la intel·ligència artificial, noves relacions i nous diàlegs al Citilab


9 noviembre 201709CTIC
X

El divendres 10 de novembre a les 18.30 hores, en el marc del 10è aniversari, Citilab acollirà la Conferència sobre realitat virtual i intel·ligència artificial a càrrec d’Hèctor Zapata, arquitecte i president de Tetravol, i Juan Francisco Jiménez, periodista i professor universitari, director del Màster en Comunicació Digital i Noves Tecnologies de la Universitat Abat Oliva CEU.

Hèctor Zapata s’inicia en el món de la realitat augmentada des de la seva faceta d’arquitecte, fet que el porta, en col·laboració amb el Citilab, a impulsar el curs de videojocs Gamecademy. Zapata, a més de ser el president de Tetravol, empresa especialitzada en la creació de continguts interactius, realitat virtual i videojocs, també forma part de l’equip de la Fundació Obicex, iniciativa docent que investiga la comunicació experiencial i ofereix el Curs de tècnic superior en animacions 3D, jocs i entorns interactius; el Màster de realitat virtual i  augmentada; i el Màster de disseny de videojocs amb Unity.

Ara, i després de 10 anys d’experiència, Citilab explora noves aliances, estableix nous diàlegs i valora nous camins amb futur com és la relació entre la realitat augmentada i la intel·ligència artificial.

Tetravol ha experimentat el seu creixement professional des dels inicis del Citilab sota el lideratge de Zapata, convertint-se en una empresa pionera en la creació d’espais virtuals, oferint nous suports plens de possibilitats de comunicació i promoció, i desenvolupament experiències interactives per a webs i dispositius mòbils.

Per aquest motiu és encara més satisfactori pel Citilab obrir a la ciutadania aquesta conferència impartida per un professional que ha impulsat el seu potencial des de dins del centre en aquests 10 anys de trajectòria. “Fes de la teva passió, la teva professió” va ser una de les idees impulsores que durant en els primers anys de Citilab va donar resposta als joves que han volgut aprendre a crear videojocs.

 

Segueix llegint l’original en: citilab

Sobre el autor

mm

Redacción


Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

INDEPENDENCIA EDITORIAL
BARCELONADOT es una Revista de Prensa editada por Tertulia Digital, asociación para la difusión y divulgación de las TIC, sin ánimo de lucro, sin publicidad y sin ningún apoyo ni público ni privado lo que nos permite mantener una deseable independencia editorial.
TRIPULACIÓN

Alvar Soto – CEO
Tomás Cascante – Editor

Patricia Madrid - Portada
Albert Cortada - Tertulia Digital radio
José Cruset
– Tecnología
Ferran Amago - Telecomunicaciones
Elena Casany – Vida Sana
Chus Blasco - Economía y Empresa
Pilar Alcántara – Cultura
Santa Vásquez de la Cruz – Latam

Antonio Parra - Realización AV
Albert Oliveras – Fotógrafo
Joan Bosch – Producción Audiovisual

COLABORAMOS CON
Desarrollo web y soporte técnico
Producción y contenidos:
COMUNICANDING, Barcelona, Spain