BAIX LLOBREGAT / Inaugurem l’any 2018 amb una nova edició del Tecnohivern


21 diciembre 201709CTIC
X

Els propers 2, 3, 4 i 5 de gener de 2018 arriba la nova edició del Tecnohivern, l’activitat tecnològica de l’hivern que ofereix un matí replet de tallers sobre robòtica, programació, art i televisió

Els participants s’implicaran en la programació del DiBot amb Snap4arduino i aprendran a controlar els seus moviments fent una cursa d’obstacles amb els petits autòmats dissenyats per l’equip d’Edutec. Un cop fet, podran demostrar la seva creativitat creant un mural que omplirà un gran paper de dibuixos abstractes i colors.

Finalitzat el taller amb el robot pintor, tots els participants s’endinsaran en el món de la televisió al plató del Citilab amb l’InventaTV. D’aquesta manera, podran parlar davant de càmera per explicar la seva experiència al Tecnohivern i conèixer el funcionament del croma televisiu.

Vols participar en el Tecnohivern i dedicar un matí a divertir-te aprenent programació, robòtica i televisió? L’activitat dura un sol dia (de 10h a 13h), és familiar i està adreçada a nens a partir de 8 anys. Els infants de 6 a 9 anys hauran d’anar acompanyats d’una persona major de 12 anys. El preu per persona és de 6 euros i tots els interessats poden incriure-s’hi enviant un correu electrònic a inscripcio@e-citilab.eu o trucant al 93 551 06 60. En qualsevol de les dues opcions, cal que els interessats indiquin el nombre de participants i el dia que volen venir (2, 3, 4 o 5 de gener) a gaudir del taller al Citilab!

Original a: citilab

alta

Sobre el autor

mm

Redacción


INDEPENDENCIA EDITORIAL
BARCELONADOT es una Revista de Prensa editada por Tertulia Digital, asociación para la difusión y divulgación de las TIC, sin ánimo de lucro, sin publicidad y sin ningún apoyo ni público ni privado lo que nos permite mantener una deseable independencia editorial.
TRIPULACIÓN

Alvar Soto – CEO
Tomás Cascante – Editor

Patricia Madrid - Portada
Albert Cortada - Tertulia Digital radio
José Cruset
– Tecnología
Ferran Amago - Telecomunicaciones
Elena Casany – Vida Sana
Chus Blasco - Economía y Empresa
Pilar Alcántara – Cultura
Santa Vásquez de la Cruz – Latam

Antonio Parra - Realización AV
Albert Oliveras – Fotógrafo
Joan Bosch – Producción Audiovisual

COLABORAMOS CON
Desarrollo web y soporte técnico
Producción y contenidos:
COMUNICANDING, Barcelona, Spain