BAIX LLOBREGAT / Inauguració de CO-Innova Sant Feliu el 19 d’abril


29 marzo 2018NOTICIAS
X

La Torre del Roser es re inventa i fa un salt endavant: es converteix en centre de referència de la Creació i la Innovació Social i Tecnològica, un aparador de creativitat emergent i projectes d’innovació socioeconòmica amb capacitat transformadora i de creació d’oportunitats amb compromís comunitari, social i ambiental. L’espai de la gent sense por i amb ganes

Co-Innova Sant Feliu és el nom que adoptarà en aquesta nova etapa, que respon a un nou concepte de centre que integrarà formació, incubació de projectes, assessorament, espai per a la col·laboració i desenvolupament d’idees, empoderament ciutadà, ciutat intel·ligent… totes les activitats que es poden englobar dins del concepte Innovació Social i Digital. I el 19 d’abril és el dia triat per inaugurar-la.

La planta baixa serà la planta de projectes

Estarà dedicada a l’impacte social i els socis col·laboradors i partners de manera que aquí hi tindran cabuda el programa d’emprenedoria i talent jove Yuzz/Explorer Sant Feliu, tallers d’innovació social, projectes de Responsabilitat Social Corporativa o del quart sector, així com espai per programar esdeveniments diversos sobre divulgació tecnològica, transferència de coneixement o desenvolupament de les social smart cities. És l’espai de relació i intercanvi.

La primera planta serà l’espai formatiu tecnològic

Acollirà les activitats educatives STEAM —que utilitzen la ciència, la tecnologia, l’enginyeria, l’art i les matemàtiques— per a infants i joves, de programació i apps, de clubs (media, code…) i projectes maker —ideació i producció d’objectes i productes en col·laboració amb altres persones a través de mitjans tecnològics propis— amb una estructura oberta per acollir propostes en aquest camp. És l’espai d’exposició, testeig i validació de serveis.

Segueix llegint l’original a : santfeliu

alta

Sobre el autor

mm

Redacción Contenido creado o curado por nuestros redactores, atendiendo al perfil del directivo y empresario TIC y de las Pymes en proceso de transformación digital.


equipo
Staff
Alvar Soto - CEO
Tomás Cascante - Redactor Jefe
Patricia Madrid - Redactora
Santa Vásquez de la Cruz - LATAM

Consejo Asesor
Jordi Marín - Advisor
Jesús Soler - Advisor
LLuís Mas - Advisor
Sonia Solà - Advisor
Fernando Montans - Advisor

Con el apoyo y la colaboración de
Mobile World Capital Barcelona
Blockchain Institute & Technology
donde
Aribau, 276 1o 1a
08006 Barcelona
Spain

hola@barcelonadot.com
próximos artículos
Ninguna entrada programada
Categorías
Desarrollo web y soporte técnico
Editor
TOMÁS CASCANTE
Barcelona
Spain