BAIX LLOBREGAT / Comença la cinquena edició de la formació Bitbot.cat al Citilab


11 mayo 2018NOTICIAS
X

Dimecres 2 de maig va començar la 5a edició del programa Bitbot.cat, la formació de robòtica i programació per a professionals del món del lleure que s’imparteix al Citilab

I que és impulsada per la Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital de la Generalitat de Catalunya amb la col·laboració del Departament d’Ensenyament.

Una quinzena de persones participen en aquesta nova edició, que consisteix en un total de 20 hores de formació presencial repartides en 5 sessions de 4 hores cadascuna i 10 hores de dedicació a la realització d’un projecte. Durant el curs, els monitors i les monitores s’introduiran en el món de la programació utilitzant llenguatges com Scratch o Snap4Arduino per tal quea través d’aquestes eines, puguin aprendre a dissenyar activitats que podran aplicar en els seus àmbits de treball.

Un cop acabada la formació presencial, els participants hauran d’elaborar un projecte final, que pot ser una experiència educativa amb nens i nenes o un prototip d’activitat pensat per posar en pràctica.

Citilab col·labora amb el programa Bitbot.cat actuant com a formador de futurs formadors des de l’any 2016. D’aquesta manera, contribueix en el foment de les activitats extraescolars de robòtica i programació i, alhora, impulsa les vocacions tecnològiques en els nens i les nenes de Catalunya.

Dins del mateix catàleg del programa BitBot.cat, Citilab imparteix formació i activitats extraescolars i lúdiques per a totes les edats. Alguns exemples d’aquestes propostes centrades en la programació i la robòtica són els Clubs, les formacions ‘Programació d’apps amb App Inventor’ i ‘Robòtica i electrònica creativa amb Scratch per Arduino’ i les edicions anuals del Tecnoestiu i Tecnohivern.

Segueix llegint l’original a: citilab

alta

Sobre el autor

mm

Redacción Contenido creado o curado por nuestros redactores, atendiendo al perfil del directivo y empresario TIC y de las Pymes en proceso de transformación digital.


equipo
Staff
Alvar Soto - CEO
Tomás Cascante - Redactor Jefe
Patricia Madrid - Redactora
Santa Vásquez de la Cruz - LATAM

Consejo Asesor
Jordi Marín - Advisor
Jesús Soler - Advisor
LLuís Mas - Advisor
Sonia Solà - Advisor
Fernando Montans - Advisor

Con el apoyo y la colaboración de
Mobile World Capital Barcelona
Blockchain Institute & Technology
donde
Aribau, 276 1o 1a
08006 Barcelona
Spain

hola@barcelonadot.com
próximos artículos
Ninguna entrada programada
Categorías
Desarrollo web y soporte técnico
Editor
TOMÁS CASCANTE
Barcelona
Spain