BAIX LLOBREGAT / Comença la cinquena edició de la formació Bitbot.cat al Citilab


11 mayo 201802 Catalunya TIC
X

Dimecres 2 de maig va començar la 5a edició del programa Bitbot.cat, la formació de robòtica i programació per a professionals del món del lleure que s’imparteix al Citilab

I que és impulsada per la Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital de la Generalitat de Catalunya amb la col·laboració del Departament d’Ensenyament.

Una quinzena de persones participen en aquesta nova edició, que consisteix en un total de 20 hores de formació presencial repartides en 5 sessions de 4 hores cadascuna i 10 hores de dedicació a la realització d’un projecte. Durant el curs, els monitors i les monitores s’introduiran en el món de la programació utilitzant llenguatges com Scratch o Snap4Arduino per tal quea través d’aquestes eines, puguin aprendre a dissenyar activitats que podran aplicar en els seus àmbits de treball.

Un cop acabada la formació presencial, els participants hauran d’elaborar un projecte final, que pot ser una experiència educativa amb nens i nenes o un prototip d’activitat pensat per posar en pràctica.

Citilab col·labora amb el programa Bitbot.cat actuant com a formador de futurs formadors des de l’any 2016. D’aquesta manera, contribueix en el foment de les activitats extraescolars de robòtica i programació i, alhora, impulsa les vocacions tecnològiques en els nens i les nenes de Catalunya.

Dins del mateix catàleg del programa BitBot.cat, Citilab imparteix formació i activitats extraescolars i lúdiques per a totes les edats. Alguns exemples d’aquestes propostes centrades en la programació i la robòtica són els Clubs, les formacions ‘Programació d’apps amb App Inventor’ i ‘Robòtica i electrònica creativa amb Scratch per Arduino’ i les edicions anuals del Tecnoestiu i Tecnohivern.

Segueix llegint l’original a: citilab

alta

Sobre el autor

mm

Clipping Contenidos curados por nuestros redactores atendiendo al perfil del directivo y empresario TIC y de las Pymes en proiceso de transformación digital


TRIPULACIÓN

Alvar Soto – CEO
Tomás Cascante – Editor

Patricia Madrid - Portada
Sònia Solà - Programas Radio
José Cruset – Tecnología
Ferran Amago - Telecomunicaciones
Chus Blasco - Economía y Empresa
Pilar Alcántara – Cultura
Santa Vásquez de la Cruz – Latam

Jesús Soler - Legal
​Antonio Parra - Realización AV
Albert Oliveras – Fotógrafo
Joan Bosch – Producción Audiovisual

COLABORAMOS CON
junio 2019
L M X J V S D
« May    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Desarrollo web y soporte técnico
Producción y contenidos:
COMUNICANDING, Barcelona, Spain