BAIX LLOBREGAT / Citilab ofereix 8 beques pel Curs de Pilot de Drons destinades a persones a l’atur de Cornellà


30 mayo 201802 Catalunya TIC
X

Citilab llença 8 beques pel Curs de Pilot de Drons que començarà l’1 d’octubre i conclourà el 15 de novembre amb l’examen oficial de vol. Aquesta formació, organitzada per FMIC i Citilab permet obtenir el certificat oficial de l’Agència Estatal de Seguretat Aèria com a pilot remot al comandament d’un dron de fins a 25kg de pes, en vols amb fins comercials o professionals

Aquesta iniciativa promou el talent emprenedor social i tecnològic per tal de generar professions de futur amb la finalitat de crear ocupació.

L’objectiu principal del Curs de Pilot de Drons és que les persones inscrites es converteixin en pilots homologats d’aquest tipus d’aeronaus i es puguin integrar al mercat laboral. Així doncs, adquiriran coneixements sobre principis de vol, navegació aèria, reglamentació aeronàutica, procediments operacionals, metereologia, comunicacions, així com coneixements pràctics de vol.

La formació és semi-presencial i té una durada total de 107 hores, que es divideixen de la següent manera: 38h de teoria, 15h de pràctica i 54h de connexió a la plataforma homologada per cursar els 11 mòduls d’aprenentatge online.

Per què?

Citilab té molt present la manca de presència femenina en l’àmbit tecnològic i és per això que, des dels seus inicis, ha promogut i promou les vocacions científiques i tècniques entre les nenes i les dones engegant projectes com Mind The Gap!, una iniciativa que va promoure el les disciplines STEM (ciència, tecnologia, enginyeria i matemàtiques) entre les noies.

A Europa, només el 30% dels 7 milions de persones que treballen en el sector TIC són dones, segons informació presentada al Mobile World Congress el passat mes de febrer. Celia Díaz-Prado, cofundadora de Women in Mobile, manifestava en una ponència en aquest mateix esdeveniment: “cada vegada hi ha menys dones que opten per carreres tecnològiques” i ho atribuïa al fet que “les nenes, durant la seva infantesa, entren en contacte amb la tecnologia més tard que els nens”.

Segueix llegint l’original a: citilab

alta

Sobre el autor

mm

Clipping Contenidos curados por nuestros redactores atendiendo al perfil del directivo y empresario TIC y de las Pymes en proiceso de transformación digital


TRIPULACIÓN

Alvar Soto – CEO
Tomás Cascante – Editor

Patricia Madrid - Portada
Sònia Solà - Programas Radio
José Cruset – Tecnología
Ferran Amago - Telecomunicaciones
Chus Blasco - Economía y Empresa
Pilar Alcántara – Cultura
Santa Vásquez de la Cruz – Latam

Jesús Soler - Legal
​Antonio Parra - Realización AV
Albert Oliveras – Fotógrafo
Joan Bosch – Producción Audiovisual

COLABORAMOS CON
junio 2019
L M X J V S D
« May    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Desarrollo web y soporte técnico
Producción y contenidos:
COMUNICANDING, Barcelona, Spain