BAIX EBRE / Una aplicació proposa rutes i actius per al turista que visita les Terres de l’Ebre


16 febrero 2018NOTICIAS
X

Els turistes que visiten les Terres de l’Ebre tindran una nova aplicació que poden descarregar-se als seus mòbils o tauletes que permetrà que es puguen planificar les seues rutes amb previsió o bé al moment

L’app EbreBiosfera, dissenyada per l’empresa Empàtica, proposa rutes per tot el territori i assenyala els actius turístics més importants, oferint informació al visitant, així com la possibilitat de trucar o enviar un correu electrònic al lloc concret des de la mateixa aplicació.

Sota el paraigües de la Reserva de la Biosfera, i a través del pla de foment de dinamització turística, està finançat per la Direcció General de Turisme, amb 62.500 euros que s’han destinat a la creació de l’aplicació i també de la pàgina web, impulsada fa poc més d’un any però que s’ha millorat per donar major visibilitat a les empreses adherides a la Reserva de la Biosfera. Actualment ja n’hi ha 120, segons ha informat el Consell Comarcal del Baix Ebre en un comunicat.

La Reserva de la Biosfera de les Terres de l’Ebre ja es promociona a través d’una aplicació mòbil disponible per als sistemes Android i iPhone. De moment la nova app està en català i castellà però en poques setmanes ja estarà operativa també en anglès i francès. Es tracta d’una aplicació de destinació pensada per facilitar el viatge als turistes que arriben a l’Ebre. Permet moure’s per totes les comarques amb agilitat i dóna dos opcions: planificar el viatge abans d’arribar o bé un cop el visitant ja és aquí.

Segueix llegint l’original a: aguaita

alta

Sobre el autor

mm

Redacción Contenido creado o curado por nuestros redactores, atendiendo al perfil del directivo y empresario TIC y de las Pymes en proceso de transformación digital.


equipo
Staff
Alvar Soto - CEO
Tomás Cascante - Redactor Jefe
Patricia Madrid - Redactora
Santa Vásquez de la Cruz - LATAM

Consejo Asesor
Jordi Marín - Advisor
Jesús Soler - Advisor
LLuís Mas - Advisor
Sonia Solà - Advisor
Fernando Montans - Advisor

Con el apoyo y la colaboración de
Mobile World Capital Barcelona
Blockchain Institute & Technology
donde
Aribau, 276 1o 1a
08006 Barcelona
Spain

hola@barcelonadot.com
próximos artículos
Ninguna entrada programada
Categorías
Desarrollo web y soporte técnico
Editor
TOMÁS CASCANTE
Barcelona
Spain