BAIX EBRE / Un ampollenc crea una app per navegar per tot el litoral espanyol


11 abril 201802.00 Catalunya
Yacht sailing in open sea at day with rock island

El veterà capità Josep Fabra ha creat ‘EasyPort’, una completa guia gratuïta en castellà, anglès i francès que ofereix tot tipus de serveis i informació pràctica de tot el litoral

 En una ocasió, arribant a Mallorca, el capità de iot Josep Fabra (l’Ampolla, 1973) va pensar que si necessitava ajuda o patia una mala experiència amb la seua embarcació no sabia a qui acudir ni coneixia els serveis dels ports on arribava. Va estar rumiant-ho fins que va decidir aliar-se amb un programador i crear una aplicació mòbil que inclogués tot tipus de serveis i informació pràctica per a navegar.

Així va nàixer fa uns mesos l’app EasyPort, una completa guia gratuïta en castellà, anglès i francès. En un primer moment, Fabra va pensar en recollir la informació només dels ports de la Mediterrània, però finalment ha estès el servei a tot el litoral espanyol, també el del nord, Balears i Canàries. «La veritat és que ha sigut molta faena», explica al Diari Josep Fabra. En aquest temps, l’aplicació gratuïta, disponible tant per a Android com per a iOs, ha estat descarregada per 5.000 persones.

Un detall molt útil és que és una aplicació offline. «Una vegada la tens descarregada, no fa falta ni tenir Internet ni tenir cobertura per utilitzar-la», detalla Fabra. EasyPort inclou informació dels més de 7.000 quilòmetres de costa del litoral espanyol, fruit del coneixement i passió pel mar dels seus promotors. L’aplicació inclou informació geolocalitzada de tots els serveis propers al port en un radi de 25 quilòmetres, així com els serveis d’oci i hostaleria (hotels i restaurants) més propers a cada port, inclosos els centres de salut i les farmàcies o els supermercats.

 

Segueix llegint l’original a: diaridetarragona

alta

Sobre el autor

mm

Clipping Contenidos curados por nuestros redactores atendiendo al perfil del directivo y empresario TIC y de las Pymes en proiceso de transformación digital


INDEPENDENCIA EDITORIAL
BARCELONADOT es una Revista de Prensa editada con la colaboración de Tertulia Digital, asociación para la difusión y divulgación de las TIC, sin ánimo de lucro, sin publicidad y sin ningún apoyo ni público ni privado lo que nos permite mantener una deseable independencia editorial.
TRIPULACIÓN

Alvar Soto – CEO
Tomás Cascante – Editor

Patricia Madrid - Portada
Albert Cortada - Tertulia Digital radio
José Cruset
– Tecnología
Ferran Amago - Telecomunicaciones
Elena Casany – Vida Sana
Chus Blasco - Economía y Empresa
Pilar Alcántara – Cultura
Santa Vásquez de la Cruz – Latam

Antonio Parra - Realización AV
Albert Oliveras – Fotógrafo
Joan Bosch – Producción Audiovisual

COLABORAMOS CON
Desarrollo web y soporte técnico
Producción y contenidos:
COMUNICANDING, Barcelona, Spain