BAIX EBRE / Tortosa aposta per la mobilitat sostenible


20 noviembre 2017Z-Sin-categoría-definida
X

S’instal·len dues estacions de recàrrega de vehicles elèctrics

L’Ajuntament de Tortosa ha posat en servei dues estacions de recàrrega gratuïta per a vehicles elèctrics, una de les quals s’ha ubicat al centre de la ciutat i l’altra, al barri de Ferreries. El punt situat a l’avinguda Generalitat disposa d’un equip de càrrega semiràpida, amb pantalla de color i disseny robust, preparat també per donar servei de càrrega ràpida, que permet arribar al 80% de la bateria d’un cotxe elèctric en menys de trenta minuts. El segon equip, ubicat al carrer Alcanyís, permet carregar vehicles elèctrics en menys de dues hores. Aquest segon punt està especialment dissenyat per a la recàrrega de motocicletes i bicicletes elèctriques, per garantir així la possibilitat de carregar qualsevol tipus de vehicle elèctric.

Amb la instal·lació de les estacions de recàrrega, l’Ajuntament de Tortosa fa una aposta decidida per la mobilitat sostenible al municipi i per actuacions que s’emmarquen en el concepte de smart city.

 

Original en: elpuntavui

Sobre el autor

mm

Redacción Contenidos curados por nuestros redactores atendiendo al perfil del directivo y empresario TIC y de las Pymes en proiceso de transformación digital


Equipo

(por orden de aparición)
Tomâs Cascante
Alvar Soto
Joan Bosch
Patricia Madrid
Santa Vàsquez de la Cruz
Chus Blasco
Sonia Solà
Jesús Soler
Jordi González-Pons
Fernando Montans

COLABORAMOS CON
FlICKR GALLERY
Desarrollo web y soporte técnico
Producción y contenidos:
TOMÂS CASCANTE, Barcelona, Spain