BAGES / Una web manresana per trobar companys de viatge suma més de 30.000 usuaris en un any i mig


11 mayo 201802.00 Catalunya
x

La plataforma busca l’acompanyant “ideal” a través d’un algoritme de compatibilitat

La plataforma web Nomadizers uneix desconeguts que volen viatjar a un mateix destí en les mateixes dates. A través d’un algoritme, el portal ajuda a trobar el company de viatge més compatible. En un any i mig, la web ja suma més de 30.000 usuaris de 85 països diferents. Amb seu a Manresa, la ‘start-up’ catalana ja ha rebut els primers reconeixements per la seva estratègia en innovació. Ara, l’objectiu de la companyia és “seguir creixent”, segons ha explicat a l’ACN, Javier Granado, cofundador del projecte juntament amb Myriam Ribera. Per a fer-ho possible, acaben d’iniciar una campanya de micromecenatge per tal d’ampliar la web i crear la versió ‘app’.

Granado és enginyer de telecomunicacions i l’encarregat de la part més tècnica del portal. Ribera, periodista, es fa càrrec del màrqueting. Amics de tota la vida, expliquen que un estiu en el qual no van poder viatjar perquè no coincidien amb els amics els va venir la idea d’engegar la plataforma.

Algoritme per trobar el company més compatible

Per trobar company, l’usuari s’ha de registrar i omplir un formulari “sobre com ets viatjant, on vols anar i quan”, explica Granado. Automàticament, a través d’un algoritme, la web busca entre els seus usuaris “amb qui tens més compatibilitat”, afegeix. Es poden realitzar viatges de tot tipus, des d’una escapada de cap de setmana a viatges més llargs. “Tenim usuaris molt actius, que l’utilitzen cada mes”, assegura el cofundador.

Segueix llegint l’original a: regio7

alta

Sobre el autor

mm

Clipping Contenidos curados por nuestros redactores atendiendo al perfil del directivo y empresario TIC y de las Pymes en proiceso de transformación digital


INDEPENDENCIA EDITORIAL
BARCELONADOT es una Revista de Prensa editada con la colaboración de Tertulia Digital, asociación para la difusión y divulgación de las TIC, sin ánimo de lucro, sin publicidad y sin ningún apoyo ni público ni privado lo que nos permite mantener una deseable independencia editorial.
TRIPULACIÓN

Alvar Soto – CEO
Tomás Cascante – Editor

Patricia Madrid - Portada
Albert Cortada - Tertulia Digital radio
José Cruset
– Tecnología
Ferran Amago - Telecomunicaciones
Elena Casany – Vida Sana
Chus Blasco - Economía y Empresa
Pilar Alcántara – Cultura
Santa Vásquez de la Cruz – Latam

Antonio Parra - Realización AV
Albert Oliveras – Fotógrafo
Joan Bosch – Producción Audiovisual

COLABORAMOS CON
Desarrollo web y soporte técnico
Producción y contenidos:
COMUNICANDING, Barcelona, Spain