BAGES / Sant Vicenç obre camí al futur del vehicle elèctric amb un punt de recàrrega


23 marzo 201802 Catalunya TIC
X

El poble ofereix un primer lloc d’abastament gratuït que pretén atreure els cotxes que facin trajectes llargs i així donar a conèixer el municipi

El vehicle elèctric s’obre camí a mesura que les poblacions petites aposten per instal·lar punts gratuïts de recàrrega. És el cas de Sant Vicenç de Castellet, que, seguint l’exemple d’altres poblacions bagenques, ahir va estrenar el seu primer punt de proveïment a l’aparcament de Cal Soler, a l’entrada de la població per la C-55. Es tracta d’un punt de recàrrega semiràpida.

La desena de veïns que van assistir a l’acte d’inauguració van poder presenciar el primer cotxe elèctric que es va aturar a Sant Vicenç per proveir d’energia el vehicle i poder continuar el trajecte cap a Ripoll. Els propietaris del cotxe van comprovar que es tracta d’un punt que permet la càrrega simultània de dos vehicles en un temps màxim de dues hores. De fet, un dels objectius d’aquest nou servei és facilitar els trajectes llargs dels vehicles elèctrics ja que disposen de pocs quilòmetres d’autonomia.

«El poble es convertirà en un lloc de parada i això també ajudarà a donar a conèixer Sant Vicenç», considera la regidora de Medi Ambient, Eulàlia Sardà. Explica que la gratuïtat del servei és un incentiu per promoure l’ús del vehicle elèctric. De la mateixa manera, l’Ajuntament ha optat enguany per bonificar l’impost de circulació als veïns que disposen d’un vehicle elèctric. El 30% per als vehicles híbrids i el 50% per als elèctrics. Però a Sant Vicenç solament hi ha dos veïns que tenen aquest tipus d’automòbils.

Segueix llegint l’original a: regio7

alta

Sobre el autor

mm

Clipping Contenidos curados por nuestros redactores atendiendo al perfil del directivo y empresario TIC y de las Pymes en proiceso de transformación digital


TRIPULACIÓN

Alvar Soto – CEO
Tomás Cascante – Editor

Patricia Madrid - Portada
Sònia Solà - Programas Radio
José Cruset – Tecnología
Ferran Amago - Telecomunicaciones
Chus Blasco - Economía y Empresa
Pilar Alcántara – Cultura
Santa Vásquez de la Cruz – Latam

Jesús Soler - Legal
​Antonio Parra - Realización AV
Albert Oliveras – Fotógrafo
Joan Bosch – Producción Audiovisual

COLABORAMOS CON
junio 2019
L M X J V S D
« May    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Desarrollo web y soporte técnico
Producción y contenidos:
COMUNICANDING, Barcelona, Spain